Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
200 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
200 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Bar

Hører til campingplads af samme navn

Ferielejlighederne Solmar ligger i Blanes i Costa Brava, Spanien. Lejlighedshotellet er placeret lige udenfor indgangen til campingpladsen med samme navn, og det er med samme ejere. Derfor kan I benytte alle faciliteter på Camping Solmar der blandt andet inkluderer pool, sportsaktiviteter, restaurant, bar og supermarked. Der er kun 200 meter til stranden herfra. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Babypool
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Snack bar
Butikker
Supermarked
For børn
Spillehal
Generelt
Leje af værdiboks
Nærmeste by
Blanes, 2 km
Nærmeste lufthavn
Girona, 26 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Tørretumbler
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Sport
Billard/pool
Bordfodbold
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis

Velkommen til Solmar

Ferielejlighederne på Solmar

Ferielejlighederne på Solmar

Ferielejlighederne på Solmar er enkelt indrettede og alle med aircondition. De har opholdsrum med sofa og tv, hvor hele familien kan slappe af. Køkkenet er udstyret med køleskab, mikroovn og kogeplader. De har alle balkon med havemøbler, hvorfra man kan nyde sin morgenkaffe når solen står op. 

Book online her på siden, eller kontakt os telefonisk på 7015 4141, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en ferielejlighed på Solmar.

Faciliteter på Solmar

Faciliteter på Solmar

Lejlighedshotellet Solmar hører til campingpladsen af samme navn og ejere. Derfor kan I benytte jer af faciliteterne der. Det indbefatter blandt andet et dejligt poolområde med solterasse og en have. I finder også en multisportsbane til fodbold og basket, samt tennisbane. Når sulten og tørsten melder sig, kan I besøge restauranten eller baren, og I kan handle ind i supermarkedet.  

Strand og by i nærheden

Strand og by i nærheden

Stranden ved Costa Bravas kyst ligger blot 200 meter fra feriestedet, og er altså kun en kort gåtur væk. Solmar lejlighedshotel ligger desuden kun i en afstand af 2,5 km fra centrum af Blanes, hvor man kan finde hyggelige restauranter og gode butikker. Det er også her man kan finde havnen, som man bør gå en tur langs.