Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Friluftsoplevelser for store og små
Ferieophold i naturskønne Mosel
Aktiviteter for børn og sportsfaciliteter
Indendørs poolområde og legeland
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Bar

Familievenligt feriested i smukke Mosel

Feriestedet Sonnenberg er det perfekte valg, hvis I gerne vil have en mindeværdig familieferie omgivet af det smukke landskab i tyske Mosel. I finder bl.a. indendørs pool og legeland samt et væld af børnevenlige aktiviteter samt sportsfaciliteter på Sonnenberg. Området omkring byder bl.a. på naturskønne vandre- og cykelture samt udflugter til kulturhistoriske seværdigheder Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Hoppeborg
Indendørs legeplads
Mini Zoo
Miniklub
Spillehal
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Parkering
WIFI
Sport
Beachvolley
Bowling
Cykeludlejning
Minigolf
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Klatrevæg
Multisportsbane
Sportsturneringer
Trampolin
Underholdning
Animation

Velkommen til Sonnenberg

Vælg mellem flere forskellige typer ferieboliger

Vælg mellem flere forskellige typer ferieboliger

På Sonnenberg kan I vælge netop den type feriebolig, som passer til netop jeres behov. I kan nemlig finde både ferielejligheder og bungalows af varierende størrelse på feriestedet. Fælles for ferieboligerne er, at de alle er komfortable og velindrettede med alt hvad I behøver for at få en behagelig ferie. I finder nemlig både køkken samt udeplads (altan eller terrasse) i alle ferieboligerne, så I kan tilberede og nyde feriens måltider i ro og mag i jeres egen bolig.    

Bademuligheder, sport og underholdning for alle

Bademuligheder, sport og underholdning for alle

I vil med sikkerhed ikke komme til at kede jer under ferieopholdet på feriestedet Sonnenberg. I har nemlig fri adgang til det indendørs poolområde med bl.a. vandrutsjebane, børnebassin og vandattraktioner som byder på timevis af vandsjov for både voksne og børn. Derudover kan I glæde jer til gode sportsfaciliteter såsom bl.a. fodbold, beachvolley, minigolf, bordtennis, bowling og indendørs klatrevæg. De mindste kan se frem til både indendørs legeland, miniklub, legeplads, hoppepude samt mulighed for at opleve rådyr og hjorte i den udendørs dyrepark.

Restaurant, snackbar, take-away og vinsmagning

Restaurant, snackbar, take-away og vinsmagning

Efter en dag med aktiviteter og udflugter, kan I sætte jer til rette i restaurant Timbers Brasserie på Sonnenberg. Hér finder I et bredt udvalg af lækre retter og menuer for både børn og voksne. Timbers Brasserie tilbyder også morgenmad samt frokostretter. Og til den lette sult finder I også en snackbar og mulighed for take-away med bl.a. pizza og burgere. Prøv også vinsmagning i vinbaren, hvor I kan stifte bekendskab med områdets vine. Endeligt kan I handle ind i feriestedets eget minimarked, hvor I finder et bredt udvalg af dagligvarer samt mulighed for levering direkte til jeres egen feriebolig. 

Glæd jer friluftsoplevelser til fods eller på cykel

Glæd jer friluftsoplevelser til fods eller på cykel

Området omkring Sonnenberg er oplagt til friluftsoplevelser såsom vandreture samt cykel- og mountainbiketure langs områdets grønne dale, vinmarker og charmerende landsbyer. På Sonnenberg kan I leje et bredt udvalg af cykler og mountainbikes for både børn og voksne. Cykelruterne langs Mosel og Ruwer-Hocwald er særdeles anbefalelsesværdige. Til fods kan I benytte jer af den naturskønne Moselsteig-rute eller tage på oplevelse i den historiske by Trier.