Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Komfortable ferielejligheder
Saltvandspool ved havet
Smag kroatisk gastronomi
Oplev kulturhistorie i Pula
Top faciliteter
Strand
Sten, 100 m
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Salt vand
Restaurant
Supermarked
Top faciliteter
Strand
Sten, 100 m
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Salt vand
Restaurant
Supermarked

Skønt beliggende feriested på halvø med havudsigt

På den kroatiske halvø Istrien, ligger Splendid Resort i første række til det krystalklare blå hav. Splendid Resort byder på komfortable ferielejligheder med moderne faciliteter, køkken og møbleret balkon. På feriestedet kan I prøve kræfter med en lang række sports- og friluftsaktiviteter, vandsport samt mulighed for at tage på spændende udflugter til Pula by. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
100 m
Strand
Sten, 100 m
Pool
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Salt vand
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Café
Snack bar
Bar
Pool bar
Andre faciliteter
Mini golf
WIFI
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Vand aerobics
Badminton
Multisportsbane
Sports turneringer
Zumba
Fitness
Squash
Basketball
Fodbold
Håndbold
Aktiviteter ved strand
Udlejning af ro både
Paragliding
Jet Ski
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand aktiviteter
Beachvolley
Generelt
Nærmeste by
Pula, 7 km
Parkering
Ved siden af boligen
Butikker
Supermarked
Underholdning
Mini disco
Animation
Mini klub

Velkommen til Splendid Resort

Dukkert i swimmingpool eller hav? Valget er jeres!

Dukkert i swimmingpool eller hav? Valget er jeres!

Splendid Resort har et fantastisk poolområde med den smukkeste panoramaudsigt over det glitrende blå hav. Både swimmingpool og børnepool er saltvandsbassiner. Omkring poolområdet finder I indbydende solsenge, som kan benyttes mod gebyr. Her kan I slappe af med en god bog eller blot nyde ferien, mens I kobler fuldstændig af til havets brusen. Hvis I hellere vil bade og svømme i havet, skal I blot bevæge jer få meter væk fra poolen. Her vil I blive mødt af en fantastisk klippestrand, som Kroatien er kendt for. Her kan både børn og voksne tilbringe ferien med sjov, leg og afslapning ved havet.

Glæd jer til et væld af sportsmuligheder og underholdning

Glæd jer til et væld af sportsmuligheder og underholdning

Når I bor på Splendid Resort, har I adgang til en lang række sportsaktiviteter, vandsport og underholdning. De fleste faciliteter finder I på det nærliggende Park Plaza Verduela Resort, hvor I kan udfordre hinanden i bl.a. tennis, basketball, fodbold, volleyball og minigolf. Herudover har I mulighed for at leje cykler og vandcykler samt prøve vandsport såsom dykning, parasailing og vandski. Henover sæsonen arrangeres der løbende shows, leg og konkurrencer for både børn og voksne på feriestedet. Så I vil med sikkerhed ikke komme til at kede jer under jeres ferieophold på Splendid Resort.   

Lækre restauranter for enhver smag på Splendid Resort

Lækre restauranter for enhver smag på Splendid Resort

Hvis I ikke ønsker at lave aftensmaden selv, kan I nyde et dejligt måltid på én feriestedets dejlige restauranter, som serverer lækre retter for enhver smag. Spisestederne på Splendid Resort, tilbyder et væld af lækre retter for både store og små, hvor I kan nyde både morgenmad, frokost og aftensmad. I kan vælge mellem både internationale og lokale a la carte retter, specialiteter, buffet, pizza, pasta og friske salater på feriestedets forskellige restauranter, bistroer og barer. Der er sågar en smukt beliggende strandbar - så I aldrig er langt væk fra læskende forfriskninger, mens I nyder ferien.

Madlavning og indkøbsmuligheder på Splendid Resort

Madlavning og indkøbsmuligheder på Splendid Resort

Samtlige ferielejligheder har et veludstyret køkken, hvor I nemt kan tilberede de yndlings-retter, som med sikkerhed vil falde i god smag hos familien. Og når køleskabet skal fyldes op, kan I nemt og bekvemt handle ind i supermarkedet, som ligger på Splendid Resort. Her finder I et bredt udvalg af dagligvarer, lokale specialiteter, frugt og grønt, friskbagt brød, snacks og drikkevarer. Hvis I vil prøve kræfter med traditionelle kroatiske retter, kan I f.eks prøve den traditionelle kroatiske madret Peka, som er en smagfuld gryderet med kød eller fisk. 


Oplev kulturhistorie i Pula by og vandsport langs kysten

Oplev kulturhistorie i Pula by og vandsport langs kysten

Splendid Resort er placeret i et naturskønt område med spændende historie. Blot 3 km. væk ligger byen Pula, der er kendt for sit imponerende romerske amfiteater, som er en af de største tilbageværende amfiteatre i verden, dateret tilbage til det 1. århundrede f.Kr. I sommersæsonen afholdes der storslåede koncerter, som absolut er en mindeværdig ferieoplevelse. Herudover byder Pula på spændende historie, idet byen bærer præg af de mange år under romersk belejring. Dette ses tydeligt i byens arkitektur, der bestemt er et besøg værd. Hvis I trænger til flere oplevelser ved vandet og gerne vil udforske livet under havoverfladen, findes der mange gode muligheder for at tage på snorkeltur eller dyrke vandsport langs den smukke kyst.