Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sten
Udendørs pool
Top Faciliteter
Strand
Sten
Udendørs pool

Smukt poolkompleks med havudsigt

På den kroatiske halvø Istrien ligger dette skønne ferielejlighedskompleks i første række til det fuldstændig krystalklare hav. Komplekset blev renoveret i 2005 og består derfor af lyse, lækre lejligheder med moderne faciliteter, og de er alle udstyret med fine, små køkkener og en dejlig balkon, hvorfra de fleste har havudsigt. Her kan man nyde sin morgenkaffe eller slå benene op med at glas dejligt vin om aftenen. Når I bor på Splendid, er de helt rette rammer for en skøn familieferie sat. Har I spørgsmål om komplekset eller området, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sten
Pool
Udendørs pool
Andre faciliteter
Mini golf
Generelt
Nærmeste by
Pula, 7 km
Parkering
Ved siden af boligen
Sportsfaciliteter
Tennis

Velkommen til Splendid - Eventyrlig beliggenhed på Istrien

Saltvandspool og lige ved havet

Saltvandspool og lige ved havet

Komplekset har et fantastisk poolområde med den smukkeste udsigt over havet. Både swimmingpool og børnepool er saltvandsbassiner, så man får virkelig fornemmelse af ferie, når man mærker saltet på sin hud. Omkring poolen står indbydende solsenge, som kan benyttes mod betaling. Her kan man slappe af med en god bog, mens man kobler fuldstændig af til lyden af det brusende hav. Kan I ikke få nok af vandplaskeri, skal I blot bevæge jer få meter væk fra poolen, og I vil blive mødt af en fantastisk klippestrand, som Kroatien er så kendt for. Her kan både børn og voksne få masser timer til at gå med sjov, leg og afslapning.

Restaurant, café og snackbar

Restaurant, café og snackbar

Gider I ikke lave aftensmad selv, kan I nyde et dejligt måltid på kompleksets dejlige restaurant, der serverer lækre retter inspireret af den kroatiske gastronomi. Skal sulten stilles i løbet af de dage, I er der, kan I købe forskellige småretter i cafeen, ligesom I kan få kolde drikkevarer og kølende is i snackbaren lige ved poolen. Der er sågar en strandbar beliggende på stranden, så I aldrig er langt væk fra en læskende, kold sodavand eller drink.

Indkøb lige ved hånden

Indkøb lige ved hånden

Hver lejlighed har et veludstyret køkken, hvor man nemt kan kreere velsmagende måltider, som med sikkerhed er et hit hos hele familien. Når køleskabet skal fyldes op, kan I nemt og bekvemt gøre det i det supermarked, der ligger på komplekset. Her kan I få lækre, lokale råvarer som frisk frugt og grønt, nybagt brød og alt, hvad I ellers står og mangler. Prøv kræfter med traditionelle kroatiske retter som peka, der er en skøn gryderet med masser af smag.

Skønt område

Skønt område

Komplekset er placeret i et område fyldt med historie. Blot tre kilometer væk ligger byen Pula, som mest af alt er kendt for sit oldgamle, imponerende romerske arena som er en af de største tilbageværende arenaer i verden. Arenaen kan dateres helt tilbage til det 1. århundrede! Her kan man virkelig mærke historiens vingesus. I hele sommersæsonen bliver der afholdt storslåede koncerter og koncertopsætninger på amfiscenen til stor begejstring for publikum. Pula byder foruden arenaen på masser af historie, idet byen bærer præg af de mange år under romersk belejring. Det ses tydeligt i byens arkitektur, der bestemt er et besøg værd. Kan I ikke få nok af det skønne vand, er den mest oplagte aktivitet at trække i snorklingsudstyret og opdage en helt ny verden under havoverfladen.