Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Spændende omgivelser
Nyrenoveret lejligheder
Faciliteter med pool
Børnevenlige strande
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.2 km
Særskilt børnepool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.2 km
Særskilt børnepool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m

Sommerferie på Splendido

Friferie byder jer varmt velkommen til det skønne feriested Splendido i Bibone, der er et rigtig dejligt ferieområde til familien. Her kan I bo i nyrenoverede ferielejligheder og benytte et dejligt poolområde på feriestedet. Herudover bor I tæt på Adriaterhavskystens populære badestrande, hvor der venter jer mange oplevelser og gode bademuligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 1.2 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Bar
300 m
Diskotek
Max 1000 m
Butikker
Supermarked
300 m
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
Ved siden af boligen

Velkommen til Splendido

Om Splendido

Om Splendido

Ferie på det helt afslappende Splendido giver jer mulighed for at få en skøn ferie ved Adriaterhavet. Alle ferielejlighederne har enten balkon eller terrasse, hvor I kan nyde de lune aftener, samt eget køkken, hvor I kan lave jeres egne måltider. 

Splendido er et nyrenoveret lejlighedskompleks, og har derfor gode og velholdte ferielejligheder med fine faciliteter. Ring til os på telefon 70 15 41 41, hvis I har spørgsmål. 

Børnevenlig strand

Børnevenlig strand

Splendido er et feriested med eget poolområde og separat børnepool, hvilket gør det attraktivt at holde ferien i en ferielejlighed her. 

Lidt over en kilometer fra feriestedet ligger stranden i Bibione, som er en utrolig børnevenlig strand, hvor børnene kan lege i sandet og bade i det lavvandede hav. På stranden finder I liggestole og parasoller, hvor I kan nyde solen eller søge skygge. 

Den skønne kyst

Den skønne kyst

Adriaterhavskysten er en fantastisk strækning med gode sandstrande og bademuligheder. Langs kysten er de mest idylliske italienske byer, og Splendido ligger tæt på den hyggelige by, Bibone, med mange gode restauranter, kulturelle seværdigheder og forretninger. 

Fra ferielejligheden kan vi anbefale en tur til familiens favorit, Luna Park, som er et slags mini-tivoli ved en livlig og oplevelsesrig gågade. 

Italienske oplevelser

Italienske oplevelser

Den italienske kultur skinner igennem i alle de små byer ved kysten, og I finder mange steder med de populære italienske retter, som hele familien holder af. Pizza, pasta og lasagne finder I af høj kvalitet til prisen. 

Oplev også de lokale og deres hverdag ved kysten, når I besøger de små byer med fiskeri, hvor I kan smage friske råvarer. 

Med Badebussen til Bibione

Med Badebussen til Bibione

Ønsker I at komme frem uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen til Bibione den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien. Bussen stopper ved feriestedet Valbella - og derfra tager I en taxi det sidste stykke vej til feriestedet. - Super nemt og bekvemt. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.