Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Hygge møder luksus
God placring i centrum
Lækker restaurant
Stemningsfuld indretning
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Restaurant
Supermarked
WIFI
Indendørs pool
Bar
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Restaurant
Supermarked
WIFI
Indendørs pool
Bar

Velkommen til Hotel St. Georg

Hotel St. Georg er et meget lækkert hotel i moderne Østrigsk stil. Det udstråler hygge, kvalitet og en hel masse charme. Det er meget velegnet til børnefamilier såvel som par. Hotellets beliggenhed er helt perfekt med kun 300 meter til Schlossalm-liften, samt meget børnevenligt. Der er en masse faciliteter, både indendørs poolområde, wellnessafdeling med diverse behandlinger (mod betaling) samt et fitnessrum. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Billard/pool
Tyrkisk bad
WIFI
Pension
Halvpension
Inkl.
Wellness/Spa
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Wellness område
Sauna
Sport
Bordfodbold
Generelt
Nærmeste by
Bad Hofgastein
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sommer kort m div rabatter og entreer
Butikker
Supermarked
Underholdning
Sprog
Engelsk, Tysk
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 3 km

Hotel St. Georg i Østrig

Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter

Når man ikke kan stå på ski i det velansete skiområde, er der mulighed for endnu flere aktiviteter hos Hotel St. Georg. Man kan leje cykler og tage ud på mountainbiking. Der er både til den rutinerede cyklist og til fritidsmotionisten. Uanset hvilken type man er, kan man nyde en betagende udsigt på sin tur. Hvis man ikke har lyst til at træde i pedaler, kan man snøre snørebåndene og vandre ud i bjergområdet. Hvorend du kigger, vil der være smukke bjerge rundt omkring dig. Når man er på hotellet, kan man spille bordtennis eller billard.

Wellness og spa

Wellness og spa

Hvis du gerne vil slappe af og forkæle sig selv, så er St. Georg bestemt stedet for dig. Hos Hotel St. Georg kan man nyde deres indendørs pool hele året. Der er også liggestole og parasoller, hvor man kan nyde solen og den dejlige bjergluft. Der er også et spa-område, hvor der er et utal af kropsbehandlinger, som manicure, pedicure, bodyscrub, skønhedsbehandlinger, massage og tyrkisk bad. Derudover, kan man tage i træningslokalerne og slutte af med et dampbad eller en tur i saunaen.

Hotel St. Georg

Hotel St. Georg

Hotellet er landligt indrettet efter den østrigske stil. De fleste værelser har egen balkon, fladskærms-tv og eget lækre badeværelse. Restauranten serverer  lækre østrigske og internationale retter samt specialiteter fra Salzburg-egnen. Om sommeren kan man prøve stedets diæt-terapier af Dr. FX Mayr. Der er to læger på stedet som kan tilrettelægge en plan for gæsterne. Der tilbydes gratis wi-fi på fællesområderne. Hotellet har også en smuk have, som er omringet at bjergene.