Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Stemningsfuld indretning
Hygge møder luksus
Lækker restaurant
God placring i centrum
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Wellness-område
Bar
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Wellness-område
Bar

Velkommen til Hotel St. Georg

Hotel St. Georg er et meget lækkert hotel i moderne Østrigsk stil. Det udstråler hygge, kvalitet og en hel masse charme. Det er meget velegnet til børnefamilier såvel som par. Hotellets ligger nær centrum i et roligt område. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Halvpension
Inkl.
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
Wellness/Spa
Wellness-område
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Tyrkisk bad
Ferietema
Aktiv ferie
All Inclusive/pension
Hotel
Generelt
Nærmeste by
Bad Hofgastein
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
Sommerkort m div rabatter og entreer
Sprog
Engelsk, Tysk
WIFI
Sport
Billard/pool
Bordfodbold
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 3 km

Hotel St. Georg i Østrig

Halvpension +

Halvpension +

På St. Georg vil I bliver forkælet med en halvpension plus. Det indebærer en stor dejlig morgenmadsbuffet men overvejende økologiske produkter og lækre ægge-retter. Der er selvfølgelig friskbagt brød, skinker og oste, noget til den søde tand samt juice, the, kaffe og kakao. Om eftermiddagen vil der være friskbagt kage og til aften er det muligt at vælge mellem forskellige menuer, som alle har 4 retter. Nogle aftener vil der være tema som fx grill, lokale retter og andre spændende temaer, og selvfølgelig en frisk salatbuffet hver aften.

Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter

Når man ikke kan stå på ski i det velansete skiområde, er der mulighed for endnu flere aktiviteter hos Hotel St. Georg. Man kan leje cykler og tage ud på mountainbiking. Der er både til den rutinerede cyklist og til fritidsmotionisten. Uanset hvilken type man er, kan man nyde en betagende udsigt på sin tur. Hvis man ikke har lyst til at træde i pedaler, kan man snøre snørebåndene og vandre ud i bjergområdet. Hvorend du kigger, vil der være smukke bjerge rundt omkring dig. Når man er på hotellet, kan man spille bordtennis eller billard.

Wellness og spa

Wellness og spa

Hvis du gerne vil slappe af og forkæle sig selv, så er St. Georg bestemt stedet for dig. Hos Hotel St. Georg kan man nyde deres indendørs pool hele året. Der er også liggestole og parasoller, hvor man kan nyde solen og den dejlige bjergluft. Der er også et spa-område, hvor der er et utal af kropsbehandlinger, som manicure, pedicure, bodyscrub, skønhedsbehandlinger, massage og tyrkisk bad. Derudover, kan man tage i træningslokalerne og slutte af med et dampbad eller en tur i saunaen.

Hotel St. Georg

Hotel St. Georg

Hotellet er landligt indrettet efter den østrigske stil. De fleste værelser har egen balkon, fladskærms-tv og eget lækre badeværelse. Restauranten serverer  lækre østrigske og internationale retter samt specialiteter fra Salzburg-egnen. Om sommeren kan man prøve stedets diæt-terapier af Dr. FX Mayr. Der er to læger på stedet som kan tilrettelægge en plan for gæsterne. Der tilbydes gratis wi-fi på fællesområderne. Hotellet har også en smuk have, som er omringet at bjergene.