Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Et væld af aktiviteter
Hyggelige ferielejligheder
Stort poolområde
Direkte ned til havet
Top faciliteter
Udendørs pool
Salt vand
Strand
Småsten
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Salt vand
Strand
Småsten
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Legeplads

Velkommen til Sol Stella

Sol Stella er en sand perle af en feriepark! Sol Stella er et helt resort, og I kan nu bestille de hyggelige ferielejligheder på stedet. Ferielejlighederne indeholder alt hvad I har brug for og derudover en perfekt beliggenhed direkte ned til havet. Der er masser af aktiviteter at tage sig til på området, samt et dejligt stort poolområde. Med hele fire restauranter på stedet er der ingen tvivl om, at I nok skal finde finde noget dejligt mad at spise. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Salt vand, May - September
Særskilt børnepool
May - September
Babypool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Pizzaria
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Mini tog
Miniklub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Ferietema
Strandferie
Generelt
Hæveautomat
Internet café
Mod betaling
Nærmeste bus station
2 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 84 km
Nærmeste tog station
50 km
Parkering
Ved siden af boligen
Sprog
Engelsk, Tysk
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Billard/pool
Cykeludlejning
Kæmpe Skak
Minigolf
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Mod betaling

Sol Stella i Kroatien

Mere om Sol Stella

Mere om Sol Stella

Sol Stella ligger ved byen Umag i den nordlige del af regionen Istrien i Kroatien. Sol Stella består af i alt 427 lejligheder samt en campingplads fordelt på et kæmpestort grønt område på en lille halvø langs kysten. Alle aktiviteter samt to poolområder findes på Sol Stella. Heraf kan nævnes en sjov vandrutsjebane. Sol Stella har adskillige forretninger, supermarked og et lille posthus. Til centrum af Umag er der ca. 3 km, og der går et lille minitog dertil direkte fra Sol Stella. På den anden side af lagunen kan I se over til et meget stort sportsstadion. Her arrangeres hvert år et større stævne de sidste tre uger af juli, hvilket kan være årsag til en del festivitas i netop den periode.

Bademulighederne på Sol Stella

Bademulighederne på Sol Stella

Sol Stella har som noget ganske specielt et poolområde med saltvand. Ved siden af er der en separat børnepool, hvor de mindreårige kan boltre sig. Der er ovenikøbet et sørøverskib midt i poolen, som børnene er helt vilde med! Der er også et indendørs poolområde, perfekt til dagene med mindre godt vejr. Sol Stella har derudover en fantastisk placering lige ned til stranden, som giver perfekt mulighed for at kombinere en dag ved stranden og poolen. Vandet er krystalklart og giver oplagt mulighed for at tage sin snorkel med for at kigge på småklipper og smådyr under vandoverfladen.

Masser af aktiviteter

Masser af aktiviteter

Sol Stella byder på et væld af sjove aktiviteter. I kan spille beachvolley, minigolf, spille tennis eller bordtennis, eller udforske naturområdet på cykel via ferieparkens cykeludlejning. Personalet på Sol Stella arrangerer desuden aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så I allesammen kan prøve kræfter med områdets sjove aktivitetsmuligheder. Spisemuligheder

Spisemuligheder

Sol Stella byder på hele fire restauranter, så der er garanti for, at i kan finde noget til jeres smag. Der står både internationale og lokale kroatiske retter på menuen. Blot 4 km fra feriestedet ligger Umag, som har en lang række dejlige restauranter, butikker og generelt masser af liv og stemning. I har også muligheden for selv at lave mad i jeres eget køkken og varer kan købes i et supermarked lige ved feriestedet.