Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
Sand
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
50 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
Top faciliteter
Strand
Sand
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
50 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar

Ferielejligheder ved stranden

Stella Maris har gode ferielejligheder lige ved den dejlige sandstrand, så her får I altså en ferie med masser af sol og afslapning. Costa del Sol er kendt for gode strande, flotte golfbaner og et rigt fornøjelsesliv, så der er masser at give sig til ved den solrige kyst. Lyder sol og gode strande som noget for jer, så ring endelig til os på 7015 4141 og få et godt tilbud. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
0-0,5 km til strand
Strand
Sand
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Bar
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Leje af værdiboks
Generelt
Parkering
På gaden - gratis
Nærmeste by
Fuengirola
Butikker
Supermarked
50 m

Velkommen til Stella Maris

Direkte adgang til strand og pool

Direkte adgang til strand og pool

Stella Maris ligger kun 1 min. gang fra stranden, så I skal blot slå dørene op, og så står I næsten midt på den spanske kysts fantastiske strand med sand mellem tæerne. Den spanske solkyst er netop kendt for sine fine strande og solrige klima. Ønsker I at ligge ved poolen, er der også rig mulighed for det. Til Stella Maris hører sig nemlig en mindre, men god pool, hvor I kan lege eller slappe af hele dagen. Ved poolen finder I en poolbar, hvor I kan få lækre forfriskninger i løbet af dagen. Ferieejlighederne er indrettet i spansk stil med varme farver, og fra samtlige lejligheder har I en betagende udsigt over middelhavet. 

Prøv det andalusiske køkken

Prøv det andalusiske køkken

Der hører en restaurant til feriestedet, hvor I kan få jer en lækker middag om aftenen. Feriestedet ligger dog kun 1 km. fra centrum, så der er også gode muligheder for at finde noget lækkert at spise i en af byens mange hyggelige restauranter. I Spanien går man sjældent galt i byen, hvis man bestiller tapas og noget godt vin som eksempelvis Sangria, men I finder helt sikkert også en masse friske fisk og skalddyr, som er blevet hevet op af havet tidligere på dagen. I det andalusiske køkken, som er det, man finder her, har olivenolie og hvidløg en sikker plads, og der er altså mange gode kulinariske oplevelser at finde.

Shopping på promenaden

Shopping på promenaden

Byens centrum ligger kun en lille gåtur fra Stella Maris, blot 1 km, og kun 500 m fra lystbådhavnen.  Med kort afstand til Fuengirola, er der ikke langt til indkøb og shopping. Det er især folk fra Skandinavien, der holder ferie i Fuengirola, og byen har en god atmosfære. Byen er ikke den største, men den har trods alt en syv kilometer lang strandpromenade, hvor der findes spændende butikker. I kan altså både gøre jer fødevareindkøb, men også shoppe tøj, sko og andre sjove ting her i byen.

Udforsk området

Udforsk området

Der venter jer mange gode oplevelser på Costa del Sol, hvor Stella Maris ligger. Feriestedet ligger tæt på Malaga, som er en gammel og spændende by, der helt klart er et besøg værd. Malaga byder både på en masse kultur og underholdning, og man kan både lade sig betage af byens livlige storbyliv eller afslappede strandliv. Der er lange sandstrande, som I kan ligge og dase på, gå lange ture ved eller nyde et glas vin til solnedgangen. Det er en skøn by at gå på opdagelse i, og I vil helt sikkert finde de fineste butikker eller små caféer i de sjoveste kroge.