Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Sun Hols les Rives du Lac

Alt det får I:
Bo i det smukke område omkring Avignon
Perfekt til børnefamilien!
Mange aktivitetsmuligheder i området!
Lækkert poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
300 m
Supermarked
200 m
Legeplads
Bar
200 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
300 m
Supermarked
200 m
Legeplads
Bar
200 m

Nyd eventyrlige Provence i St. Saturnin les Avignon i disse lækre ferieboliger med swimmingpool!

Tag familien med til smukke Provence med sine små charmerende landsbyer fulde af ægte Provencestemning! Disse unikke ferieboliger har alt hvad I skal bruge for at få en afslappende ferie. Her er en dejlig stor swimmingpool og legeplads til børnene på fællesarealet. Vil I hellere være for jer selv, så er det bare at få fat i en feriebolig med egen privat swimmingpool! Alle boligerne har veludrustet køkken med opvaskemaskine, komfur med ovn, kaffemaskine og brødrister. Så nyd morgenmaden under pergolaen og hop i poolen når lysten melder sig. Besøg Avignon kun 11 km væk eller tag en dag i vandlandet Wave Island - kun 7km væk fra jeres feriebolig. Så om du er til kultur eller action, er mulighederne mange! Book din ferie i dag på Friferie! Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Bar
200 m
Butikker
Supermarked
200 m
For børn
Legeplads
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Vandring

Velkommen til Sun Hols Les Rives du Lac!

Faciliteter på Sun Hols Les Rives du Lac

Faciliteter på Sun Hols Les Rives du Lac

Nyd godt af det kølende vand i den familievenlige swimmingpool tilhørende Sun Hols Les Rives du Lac. Omkring poolen kan der dases med en bog på en af liggestolene, mens børnene leger i vandet. 

Sun Hols Les Rives du Lac tilbyder legeplads, petanquebane og fællesareal til børnene når det er tid til en pause fra swimmingpoolen.

Har I lyst til jeres egen swimmingpool? Så er det bare at bestille et af de mange feriehuse, der har egen swimmingpool lige uden for døren! Her kan man tage en dukkert lige når man har lyst, uden at håndklædet skal pakkes!

Alle feriehusene i Sun Hols Les Rives du Lac er veludstyrede med komfur med ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine mm. Her kan I let tilberede og nyde familiens livretter - og derefter nyde dem på terrassen under pergolaen.

Restauranter og shopping i området

Restauranter og shopping i området

Jeres ferieby Saint Saturnin les Avignon og oplandet har mange forskellige restauranter og caféer mm., så der er noget at finde for enhver smag. Den nærmeste er kun 200m væk!
Tager I turen til Avignon er der et endnu større overflødighedshorn at vælge i mellem. I de mange små landsbyer omkring jeres feriebolig kan I finde en lille charmerende café, hvor I kan nyde autentisk Provencestemning under en smuk lyserød bourgonvilla.

Området omkring jeres feriebolig har mange små butikker - og tager I til Avignon er alverdens shopping indenfor rækkevidde. Både de klassiske souvenirs, noget nyt og spændende til garderoben, håndværk og design - og alt derimellem.

Vil I opleve markedsstemning anbefaler vi at besøge det summende loppemarked i L'Isle sur la Sorgue kun 12km fra jeres feriebolig. Markedet har åbent hver søndag.

Skal I handle ind til aftensmaden eller picnickurven, er der kun 200m til det nærmeste supermarked. Et par kilometer fra jer ligger en del af de kendte supermarkeder. Så om I er til de lokale franske råvarer eller mere kendte varer, så finder I det hele lige i nærheden.

Kultur, historie og masser af sjov!

Kultur, historie og masser af sjov!

Provence er magisk at udforske - indenfor nærmest alle byskilte finder I de smukkeste middelalderbyer og slotte - og mellem byerne kan I opleve de smukke lavendel- eller vinmarker.

Besøg fx. den unikke middelalderlandsby Gordes, der ligger højt hævet over landskabet. Find et spot og nyd udsigten og et glas frisk hvidvin. Eller se om I kan finde "the Forty Fountains of Pernes" - 40 springvand fordelt i den fantastiske middelalderby Pernes

Skal der action på turen, så tag en dag ud af kalenderen og besøg Wave Island kun 7km fra jeres feriebolig. Her er der plads til både små vandhunde og store adrenalinhungrende vandhunde! 

Kun 400 m fra Wave Island finder I en anderledes vandoplevelse. Her ligger søen Le Lac de Monteux - en stor badesø, med muligheder for solbadning, picnic, vandleg og en tur i en vandcykel.

Skal det være action uden vand, så besøg den vilde forlystelsespark Parc Spirou Provence, der ligger i samme område som Wave Island og Le Lac de Monteux. Her er der rig mulighed for at få det til at kilde i maven!

Kun 4 km fra jeres feriebolig ligger de imponerende grotter - Grottes de Thouzon. Her kan I besøge grottehuler med stalaktitter og stalagmitter. Husk en trøje - her er 13° året rundt!

Snyd ikke jer selv for en tur til Avignon - se det storslåede Palais des Papes (pavernes palads), opsug stemningen i en ægte middelalderby og mærk det historiske vingesus.

Trænger I til lidt luftforandring, så tag en vandre- eller cykeltur ved bjerget Le Mont Ventoux.