Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Udendørs pool
WIFI
Bar
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
WIFI
Bar
Legeplads

Velkommen til Tannenhof

Tannenhof byder jer varmt velkommen til ferie i det dejlige Østrig. Her venter jer en masse spændende oplevelser i nærområdet, og I finder både vandrestier, badeland og hyggelige spisesteder. Tannenhof har eget poolområde og en stor dejlig græsplæne, hvor børnene kan lege, og de voksne slappe af. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Andre faciliteter
WIFI
Legeplads
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Wellness/Spa
Sauna
Generelt
Grill tilladt
Nærmeste by
Wagrain, 1 km
Parkering
Underholdning
Sprog
Tysk, Engelsk

Ferielejligheder på Tannenhof

Ferielejlighed på Tannenhof

Ferielejlighed på Tannenhof

Tannenhof ligger to kilometer fra den østrigske by Wagrain blandt smuk natur. Tannehof er et typisk østrigsk hus, indrettet i træ, som giver en hyggelig atmosfære. Tannenhof ejes af et østrigsk værtspar, der kræser om sine gæster hele året rundt og holder ferielejlighederne i god stand. Find flere informationer om Tannenhof her på hjemmesiden og ring til os på telefon 70 15 41 41, hvis der opstår spørgsmål.   

Om ferielejlighederne på Tannenhof

Om ferielejlighederne på Tannenhof

Tannenhof tilbyder ferielejligheder til to, fem og ni personer og egner sig godt til både par, venner og familier, som gerne vil på ferie omgivet af natur, men samtidig ligger tæt på by. Ferielejlighederne er velindrettet og skaber de perfekte rammer om ferien, hvor I kan slappe af efter mange timer i dejlig natur eller efter besøg i byen Wagrain, der byder på mange muligheder. 

Pool og muligheder på feriestedet

Pool og muligheder på feriestedet

Tannenhof ligger i et naturskønt og bjerget område, som skaber dejlige og familievenlige rammer på ferien. På feriestedet finder I både sauna, udendørs pool og separat børnepool, og derudover er der legeplads og trampolin til børnene, og hele familien kan konkurrere mod hinanden i bordtennis. Til Tannenhof hører også en stor grøn have, som ligger på den solrige side af dalen, og her kan I slappe af i en solseng eller søge skygge under træerne, inden I skal nyde aftensmaden i grillområdet. 


Oplevelser i området

Oplevelser i området

Wagrain byder på en masse spændende oplevelser, og byens centrale placering gør det nemt at tage på udflugt i området. En tur op i bjergene via lifterne er oplagt, og byder på fantastisk natur og udsigt til Wagrain. På toppen ligger en skøn naturlegeplads, som børnene vil være ellevilde med. I det store badeland Wasserwelt Wagrain kan I bade i både det indendørs og udendørspoolområde, og når vejret er godt, kan I slappe af i solsenge, mens børnene plasker rundt i poolen.