Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Terme 3000 Premuska Vas

Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
100 m
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Animation
Indendørs pool
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
100 m
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Animation
Indendørs pool

Velkommen til Terme 3000

Terme 3000 ligger i den lille by Moravske i det østlige Slovenien, og er virkelig en oplevelse i sig selv. Området er helt fantastisk og tilbyder de besøgende et væld af aktiviteter. Området består af adskillige hoteller samt ferielejligheder af god kvalitet, alle med aircondition og en lille køkkenniche (her skal nævnes, at der kun er 2 små kogeplader, men der findes dog både ovn og kaffemaskine). Af aktiviteter skal først og fremmest nævnes det fantastiske udendørs badeland, som ligger i forbindelse med hotellerne og lejlighederne. Desuden kan I leje cykler, spille tennis og endda golf på en flot 18-hullers golfbane. Får I lyst til en dejlig omgang wellness, er I kommet til Sloveniens mekka indenfor dette. Terme 3000 har udviklet sin helt egen cremeserie, der kan anbefales, og deres wellnessafdeling tilbyder behandlinger i alle afskygninger. Feriestedet er særdeles børnevenligt, og området omkring Terme 3000 er absolut en udflugt værd. Der er gratis børneklub, indendørs legerum og internet på hotellerne ca. 200 m væk. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Solstole ved pool
Udendørs pool
Vandrutsjebane
Flere baner, Rør rutsjebane, Familie rutsjebane, Børne rutsjebane
Bar/Restaurant
Bar
100 m
Pizzaria
200 m
Restaurant
100 m
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Hæveautomat
På stedet
Indendørs legeplads
Internet café
Mod betaling
Legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling
Tennis
Mod betaling
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Sauna
Spa behandlinger
Mod betaling
Omgivelser
Nærmeste bus station
250 m
Nærmeste tog station
7 km
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Butikker
Supermarked
300 m
Underholdning
Animation
Diskotek
8 km
Mini klub
I højsæsonen
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk

Terme 3000 i Slovenien

Vi kender Terme 3000!

Vi kender Terme 3000!

Kombiner en afslappende ferie med sjove aktiviteter og gode faciliteter, som hele familien vil nyde godt af. Her bor I i hyggelige ferielejligheder, som danner rammen om en både afslappet og oplevelsesrig ferie, der kører i jeres helt eget tempo.Find og book jeres ferielejlighed online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Hvorfor vælge Terme 3000?

Hvorfor vælge Terme 3000?

Der er flere gode grunde til at vælge netop Terme 3000 som destination til jeres næste ferie, og vi har hos Dansk Friferie samlet nogle af dem her:

  • Fremragende poolområde med børnepool
  • Sjove aktiviteter og god underholdning
  • Bo i smukke og rolige omgivelser
  • Hyggelige restauranter i ferieparken

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Terme 3000 byder jer velkommen til et enormt vandland, som er et af Europas største. Her finder I både inden- og udendørs swimmingpools, og der er i den grad lagt op til timevis af sjov med vandpjaskeri. Blandt de mange pools er blandt andet separate børnebassiner, et væld af vandrutsjebaner, termiske bade og jacuzzi. Vandlandet har åben hele dagen fra starten af januar til slutningen af november.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Kombiner en afslappende ferie med sjove aktiviteter, som hele familien kan deltage i. I kan f.eks. spille golf, udforske omgivelserne på hesteryg eller komme helt tæt på den frodige natur på de skønne vandrestier. De 4-12 årige gæster kan glædeligt deltage i børneklubben, hvor der organiseres sjove lege og aktiviteter, og her vil børnene uden tvivl finde nye legekammerater.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Når sulten skal stilles og tørsten skal slukkes, kan I svinge forbi ferieparkens skønne restauranter og hyggelige bar. Her serveres lækre retter og kolde, forfriskende drikke, og I vil finde intet mindre end fem restauranter.

Minimarked

Minimarked

Foretrækker I at lave mad selv hjemme i ferielejligheden, kan I nemt og hurtigt handle ind hos Terme 3000's minimarked, der byder på et bredt udvalg af gode dagligvarer.