Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Lækre, rumlige lejligheder
Hop i swimmingpoolen
150 m til brede strande
På opdagelse i Bibione
Top faciliteter
Strand
Sand, 150 m
Udendørs pool
Restaurant
100 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 150 m
Udendørs pool
Restaurant
100 m

Moderne og rummelige ferielejligheder i Bibione

Tag hele familien med til Torre Del Sole i skønne Bibione med blot 150 meter til Adriaterhavets brede strande og 50 meter til centrum af feriebyen Bibione. Torre Del Sole byder på lækre og rummelige lejligheder samt plads til både store og små. Alle lejligheder er udstyret med både køkkenniche og balkon. Desuden kan I benytte jer af hotellets swimmingpool med tilhørende solstole. De øverste lejligheder har desuden havudsigt (fra 5 sal.) Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
150 m
Strand
Sand, 150 m
Pool
Solstole ved pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Betales på stedet
Vaskemaskine
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 38
Nærmeste by
Bibione, 50 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskeri service
Underholdning
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk

Ferielejligheder Torre Del Sole i Bibione, Italien

Velkommen til Torre Del Sole

Velkommen til Torre Del Sole

Når I bor på Torre Del Sole, kan I se frem til at bo i moderne ferielejligheder tæt på både Adriaterhavet og centrum af Bibione. Ferielejligheder er af varierende indretning og placering, men indeholder alle møbleret balkon og køkkenniche, som gør det muligt at slappe af og nyde måltider og samvær med familien under lune italienske himmelstrøg. Torre Del Sole, er derfor et oplagt valg for jer der gerne vil bo komfortabelt i kort afstand til både strand og by i den populære italienske ferieby Bibione.         

Glæd jer til både pool og strand på Torre Del Sole

Glæd jer til både pool og strand på Torre Del Sole

Hvad enten I er til pool eller strand, så er Torre Del Sole det perfekte valg for jer, der elsker at tage en dukkert eller slappe af under lune himmelstrøg. Feriestedet har et skønt poolområde, hvor I kan boltre jer og nyde godt af sydens sol og varme. Og hvis I trænger til at få sand mellem tærene og en dukkert i Atlanterhavet, ligger Torre Del Sole kun 150 meter fra den brede og dejlige strand, hvor I kan leje både solstole og parasoller.   

Smag italienske specialiteter ude eller hjemme

Smag italienske specialiteter ude eller hjemme

Når I bor på Torre Del Sole, har I rig lejlighed til at smage alle de klassiske Italienske specialiteter på de mange familievenlige restauranter og pizzariaer, som ligger i gå-afstand i området fra Torre Del Sole. Og hvis I hellere selv vil tilberede jeres favoritmåltider sammen med familien i jeres egen ferielejlighed, kan I med fordel få gavn af køkkennichen og den skønne balkon hvor I i ro og mag kan nyde hyggeligt samvær med hele familien.    

Oplev Bibione fra Torre Del Sole

Oplev Bibione fra Torre Del Sole

Der venter jer en oplevelsesrig ferie hvis I gerne vil være aktive på ferien, er der rig mulighed for at hele familien kan prøve kræfter med forskellige typer vandsport i Adriaterhavet. I kan også slippe børnene løs i forlystelsesparken Luna Park Adriatico i Bibione, som byder på sjov og underholdning for både store og små. Desuden finder I flere forskellige shoppingmuligheder i nærområdet fra Torre Del Sole. Og trænger I til selvforkælelse med wellness og spa, er der også mulighed for dette i Bibione Thermae / SPA Bibione, som ligger i Bibione centrum.