Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Nyd ferien i skønne Bibione!
200m til den smukke strand!
Mange aktivitetsmuligheder i Bibione
Nyrenoverede lyse lejligheder
Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m
Bar
Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m
Bar

Nyd de lange, smukke strande helt tæt på i Bibione

Her får I den perfekte base til strandudflugter til den smukke Bibione Pineda Beach, hvor I kan nyde Italiens varme sommersol og Adriaterhavets kølende vand. Stranden byder på masser af aktivitetsmuligheder, og området omkring Bibione er oplagt til dagsudflugter for hele familien. Torre Panorama's ferielejligheder er lyse og nyrenoverede i 2020, og ligger helt centralt i bydelen Bibione Pineda, så der er let adgang til byens mange restauranter, bistroer og butikker, hvor I alle kan finde noget I jeres smag. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
Butikker
Supermarked
100 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 34
Nærmeste by
Bibione
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet

Velkommen til Torre Panorama!

200 meter til Bibione Pineda Beach

200 meter til Bibione Pineda Beach

Fra Torre Panorama har I kun 200m til Adriaterhavets lokkende bølger og det varme sand på Bibione Pineda Beach. Her kan I nyde den private strand, der er inkluderet i opholdet i Torre Panorama. Vil man udforske andre strande, er der masser af muligheder langs den smukke sandstrand, der strækker sig så langt øjet rækker. 

Langs stranden finder I masser af muligheder for vandsportsaktiviteter, restauranter, barer og butikker -  eller I kan dase i en liggestol og tage en kølende dukkert, når lysten melder sig.

Fine Luna Park Adriatico

Fine Luna Park Adriatico

Torre Panorama tilbyder cykeludlejning, og langs strandpromenaden er der mange kilometer velanlagte cykelstier, så hvis kystlinjen skal udforskes, er det bare at komme afsted. Der er mange muligheder for stops undervejs med de mange caféer, restauranter og butikker langs strandpromenaden.

For en dag ved swimmingpoolen, kan I besøge det populære Bibione Thermae, også kaldet Bibione Spa, der ligger kun ca. 3 km fra jeres feriebolig. Her kan man få adgang til udendørs swimmingpool, slappe af i en liggestol, eller booke forskellige wellnessbehandlinger. Der er åbent året rundt, også udenfor højsæsonen.

Tør man prøve kræfter med fx. windsurfing, jetski, parasailing eller en tur i bananaboat, er der mange udbydere langs den smukke strand, så det er let at finde noget for enhver eventyrlysten sjæl.

Når dagens strandliv er slut, vågner Luna Park Adriatico. Den lokale forlystelsespark har åbent hver aften fra kl.19.00 til kl. 24.00, og har åbent i hele højsæsonen fra midt maj til midt september. her er hygge og sjove oplevelser for alle aldre.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Bibione byder på mange forskellige restauranter, bistroer og barer - og med base i Torre Panorama i centrum af Bibione Pineda, er det hurtigt og let at finde et stort udvalg af Italiens specialiteter I kan smage sammen. Nyd at slentre gennem gaderne i de lune sommeraftener, mens I udvælger jeres favoritrestaurant. 

Vil I hellere nyde jeres favoritter hjemme, findes der diverse supermarkeder i Bibione Pineda, hvor I kan hente lokale specialiteter eller velkendte dagligvarer. Torre Panorama er udstyret med en praktisk køkkenniche, hvor I kan hygge med et glas rødvin, mens maden simrer.

En tur til Vendig?

En tur til Vendig?

Besøg de omkringliggende kystbyer som fx. Lignano Sabbiado og Aprilla Marittima. Her venter der jer masser af autentisk italiensk stemning langs Adriaterhavskysten.

Lige nord for jeres feriebolig Torre Panorama, ligger det storslåede naturområde Valgrande. Det er oplagt til en frisk cykeltur eller en kort vandretur gennem det smukke område. Eller hvad med at opleve det på hesteryg? Det er muligt at leje cykler gennem Torre Panorama.

Med kun 95km til Venedig, er der lagt op til en dagstur, så man kan opleve den idylliske italienske by, med sine gondolfyldte kanaler.

Bibione og Bibione Pineda har talrige farverige butikker og souvenirshops med alt hvad hjertet kan begære. Så kan man fylde kufferten med minder om en skøn sommerferie i det italienske. Er der brug for mere praktiske indkøb til frokosten eller snacks til strandtasken, er det også let i Bibione's store udvalg af supermarkeder. Her findes lokale råvarer og de mere gængse og velkendte dagligvarer