Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Kulturelle og historiske oplevelser
Hyggelige og moderne ferieboliger
Mange aktiviteter til lands og til vands
Grønne omgivelser ved strand og hav
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Restaurant
Supermarked
Legeplads
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Restaurant
Supermarked
Legeplads

Moderne ferieboliger tæt på strand og marina

Når ferien går til Travemünde i Nordtyskland, kan I glæde jer til at bo tæt på strand, hav og marina. Feriestedet er det perfekte udgangspunkt for ferieoplevelser med afslapning og aktiviteter for hele familien. Her bor I i moderne ferielejligheder og bungalows med plads til både voksne og børn. Og I kan tage på udflugt til kulturelle og historiske oplevelser i Lübeck. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Strand
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Bar/Restaurant
Restaurant
Is bar
Butikker
Supermarked
Frisk-brød-service
For børn
Legeplads
Aktiviteter ved strand
Udlejning af sejlbåde
Vandski
Wind surfing
Ferietema
Mini ferie
Generelt
Parkering
Vaskemaskine
WIFI
Omgivelser
Havn
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Ridning
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Underholdning
Animation

Velkommen till Travemünde

Vælg mellem hyggelige bungalows og moderne ferielejligheder

Vælg mellem hyggelige bungalows og moderne ferielejligheder

Et ophold på feriestedet Travemünde i Nordtyskland, byder på nyere og moderne ferieboliger med plads til både store og små. I kan vælge imellem flere forskellige boligtyper, som passer til netop jeres behov og ønsker. Bo i hyggelige bungalows tæt på sandstranden med egen møbleret terrasse hvor der er plads til afslapning med familien, eller bo i moderne og luksuriøse ferielejligheder ved lystbådehavnen, som også har en møbleret terrasse eller balkon samt skønne faciliteter som f.eks. sauna og jacuzzi. Tæt på feriestedet finder I desuden et større og velassorteret supermarked, hvor I kan handle ind og købe et bredt udvalg af dagligvarer, frisk frugt og grøntsager samt drikkevarer.  

Travemünde byder på skøn beliggenhed nær stranden

Travemünde byder på skøn beliggenhed nær stranden

Når I bor på Travemünde, kan I glæde jer til afslappende feriedage ved stranden og havet ud til Østersøen. Feriestedet ligger nemlig kun en kort tur til fods igennem klitterne, hvor I kan sole jer, svømme og bade samt leje liggestole. Hvis I gerne vil have endnu flere bademuligheder og sjove oplevelser for hele familien, kan I tage på udflugt til det indendørs- og udendørs badeland "Ostsee Therme", med masser af sjove vandaktiviteter for hele familien samt mulighed for at koble af i saunaen samt i det tilhørende wellness-center.   

Glæd jer til masser af aktiviteter og underholdning til lands og til lands

Glæd jer til masser af aktiviteter og underholdning til lands og til lands

Hvad enten I gerne vil opleve det naturskønne landskab fra land- eller vandsiden, finder I masser af muligheder for begge dele under et ferieophold på Travemünde. I kan udforske det naturskønne landskab til fods eller på cykel, som også kan lejes på feriested. Derudover er der mulighed for at prøve forskellige faciliteter såsom ridning, minigolf samt fiskeri. Og til børnene findes der flere gode faciliteter såsom udendørs legeplads med klatrepark. Endeligt kan I prøve kræfter med et væld af vandsportsaktiviteter såsom sejlads, windsurfing, vandski samt wakeboard.            

Tag på udflugt og oplev spændende attraktioner i området

Tag på udflugt og oplev spændende attraktioner i området

Feriestedet Travemünde er det perfekte udgangspunkt, hvis I gerne vil opleve mange spændende attraktioner og byer i Nordtyskland. I kan f.eks. opleve det historiske sejlskib Passat, som har sejlet på verdens have i mere end 100 år. Tag på bådtur med MS Hanse til den historiske handelsby Lübeck, hvor I kan tage på oplevelse og shoppe i den charmerende og hyggelige handelsby. I det fredede og beskyttede naturområde på halvøen Priwall, kan I opleve områdets unikke dyre- og planteliv. Hvis I er mere til fart og spænding, så vil forlystelsesparken Hansa Park med garanti byde på en sjov og underholdende dag for både voksne og børn.