Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Tæt på nationalpark og attraktioner
Bungalows i naturskønne omgivelser
Brasserie, snackbar og supermarked
Indendørs vandland og børne-faciliteter
Top faciliteter
Udendørs pool
Betaling ved indgang
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Betaling ved indgang
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads

Bo i familievenlige bungalows i landlige omgivelser

Feriestedet Twenhaarsveld i hollandske Holten er det ideelle udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie i naturen. Twenhaarsveld skaber rammerne om en både afslappende og aktiv ferie med adgang til gode faciliteter og aktiviteter for hele familien. I kan f.eks. nyde ferien i det indendørs vandland eller tage på hyggelige udflugter til fods eller på cykel i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Betaling ved indgang
Vandland
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Café
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Mini Zoo
Wellness/Spa
Wellness-område
Mod gebyr
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Spabehandlinger
Mod betaling
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 278
Parkering
Sport
Beachvolley
Bowling
Cykeludlejning
Kæmpe Skak
Minigolf
Petanque
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Klatrevæg
Multisportsbane
Tennis
Trampolin
Underholdning
Animation

Velkommen til Twenhaarsveld

Nyd ferien på dette børnevenlige feriested

Nyd ferien på dette børnevenlige feriested

I landlige omgivelser og tæt på naturoplevelser i skoven, finder I Twenhaarsveld. Feriestedet danner de perfekte rammer for en vellykket familieferie for både store og små. Her kan I opleve den skønne hollandske natur på tæt hold - direkte fra jeres feriebolig. Twenhaarsveld har ialt 278 bungalows fordelt over området. Samtlige bungalows er rummelige og komfortable med bl.a. egen møbleret terrasse og I kan vælge netop dén feriebolig som passer bedst til jeres familie.

Glæd jer til oplevelser for hele familien

Glæd jer til oplevelser for hele familien

Når turen går til hollandske Twenhaarsveld, kommer I bestemt ikke til at kede jer på ferien. I kan nemlig glæde jer til at forskellige sportsaktiviteter såsom bowling, bueskydning, svævebane, beachvolley, kæmpe skak, tennis, adventure golf, lasergame samt dyste mod hinanden på multi-sportsbanen. Og til de mindste familiemedlemmer, findes der legeplads, legetårn og et område med dyr samt et sjovt underholdnings- og aktivitetsprogram og mulighed for at børnene kan hilse på feriestedets egen maskot bjørnen "Bollo".     

Tag en svømmetur indenfor eller udenfor

Tag en svømmetur indenfor eller udenfor

Under jeres ophold på Twenhaarsveld har I rig mulighed for at tage en forfriskende dukkert eller svømmetur, både indendørs og udendørs. På feriestedet har I nemlig fri adgang til det indendørs vandland med sjov vandfaciliteter såsom vandrutsjebane, børnebassin samt boblebad. Ved siden af feriestedet, finder I derudover også en stor udendørs pool, som I kan boltre jer på jeres ferie på Twenhaarsveld (mod gebyr). Og når I gerne vil forkæle jer selv og koble helt fra, har I mulighed for at besøge feriestedets wellness-afdeling. Her kan I få massage og et udvalg af skønhedsbehandlinger mod betaling.

Spisesteder og indkøb for enhver smag

Spisesteder og indkøb for enhver smag

Hvad enten I gerne vil nyde et lækkert morgenmåltid, forkost eller aftensmåltid, så finder I det på feriestedet Twenhaarsveld. Her kan I både få kulinariske oplevelser på det nye Brasserie eller snuppe et hurtigt måltid, drink eller is i snackbaren, hvor der også er mulighed for take-away så I kan slippe for madlavningen men f.eks. nyde måltiden i jeres egen feriebolig. Og hvis I gerne vil tilberede og spise hjemme, har I også mulighed for at handle et bredt udvalg af friske dagligvarer og drikkevarer i supermarkedet på Twenhaarsveld. Endeligt har I mulighed for at benytte jer af dagligvare-pakker, som leveres direkte til jeres bungalow.  

Snør skoene, hop på cyklen og tag på udflugt

Snør skoene, hop på cyklen og tag på udflugt

Twenhaarsveld er omgivet af naturskønne skovområder samt heder, som danner de perfekte rammer for vandreture samt cykel- og mountainbiketure i det hollandske landskabet. Og i kan nemt leje et bredt udvalg af cykler og mountainbikes til både børn og voksne på feriestedet. Oplagte udflugtmål for dagsture i området er bl.a. naturparken "De Sallandse Heuvelrug Nationalpark" i Haarle (ca. 4,5 km), en tog-tur med den hyggelige jernbane "Rijssens Leemspoor" i Rijssen (ca. 7,5 km.)  eller den sjove forlystelsespark "Hellendoorn Adventure Park" i Hellendoorn (18,5 km.), med forlystelser for hele familien.