Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Centralt beliggende i badebyen Bibione
Kun 700 meter til stranden
Mange aktivitetsmuligheder
Dejlige lyse lejligheder i moderne bygning.
Top faciliteter
Strand
Sand, 700 m
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
Bar
Top faciliteter
Strand
Sand, 700 m
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
Bar

Skønne ferieboliger i badebyen Bibione.

Book et ophold i disse lyse og moderne lejligheder. Det er tæt på den skønne Bibione Beach med masser af mulighed for aktiviteter i sol, sand og vand. Lejlighederne ligger ligeledes tæt på centrum af Bibione med sine mange muligheder for shopping, indkøb og restaurantbesøg. I nærheden findes også det populære Bibione Spa, hvor I kan forkæle hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 700 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
700 m
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Bar
Butikker
Supermarked
300 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 48
Nærmeste by
Bibione, 500 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet

Velkommen til Appartamenti Urano!

Bibiones smukke strandpromenade

Bibiones smukke strandpromenade

Skal dagen byde på strandaktiviteter, er der kun 700m til Bibiones populære strandpromenade, med stranden Bibione Beach tættest på. Der er tilknyttet privat strand i forbindelse med jeres ophold. Den smukke brede strand strækker sig så langt øjet rækker. Her er dejligt sand, og her kan familien kan hygge sig i liggestole, bade i havet, lege eller slentre i sandet.  Den flotte strandpromenade er omkranset af store smukke pinjetræer. Her kan man også finde  små legepladsoaser, og fra stranden er der let adgang til små butikker, barer og restauranter.

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Cykeludlejning tilbydes via feriestedet, så I let kan komme rundt og opdage området. Bibone har velanlagte cykelstier, blandt andet langs promenaden

Hvad med et sjovt besøg i Luna Park Adriatico? En skøn lille forlystelsespark i Bibione, der kører hver aften fra kl. 19.00 til 24.00 fra midt maj til midt september.

Besøg det populære Bibione Spa, der ligger 2 km fra jeres bolig og har åbent året rundt. Her kan man fornøje sig med forskellige pools, wellness og forkælelse for hele familien.


Restauranter, barer og indkøbsmuligheder

Restauranter, barer og indkøbsmuligheder

En lille gåtur fra din feriebolig, finder du hurtigt byens centrum, med et varieret udvalg af restauranter og barer. Her kan du smage Italiens velkendte retter i de klassiske italienske omgivelser.

Bibione byder på mange velassorterede supermarkeder, hvor I let kan finde både lokale råvarer til kendte dagligvarer, så der er noget for enhver smag.

Tag et minde med hjem om ferien

Tag et minde med hjem om ferien

Til ferieboligen er der tilknyttet cykeludlejning, så I kan tage en frisk familietur via Bibiones cykelstier.

Hvad med at opleve det storslåede naturområde Valgrande? Naturparken ligger kun et par kilometer nord for Bibione centrum, og er ideelt til en gåtur eller aktiv tur gennem området på cykel eller på hesteryg.

Bibione by har et bredt udvalg af forskellige butikker og souvenirshops, og der er noget at finde for hele familien.

Der ligger flere velassorterede supermarkeder i Bibione by. Derfor er det hurtigt og nemt, hvis der skal handles ind til morgenmaden, frokosten eller hvad I måtte have brug for.