Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Poolområde med 12 pools!
Nemt at komme til stranden
Masser faciliteter
Dejlig beliggenhed i Bibione
Top Faciliteter
Strand
Sand, 1.2 km
Udendørs pool
Antal: 7
Særskilt børnepool
Antal: 5
Restaurant
Pizzaria
Bar
Top Faciliteter
Strand
Sand, 1.2 km
Udendørs pool
Antal: 7
Særskilt børnepool
Antal: 5
Restaurant
Pizzaria
Bar

Valbella er børnenes favorit

1200 meter fra Adriaterhavets skønne strande i Bibione i Nordøstitalien, finder du feriestedet Valbella. Dette feriested er perfekt for børnefamilien, idet Valbella kan tilbyde et enormt poolområde, tennisbaner, bowlingbaner, fodbold, beachvolley, en god restaurant og et stort supermarked lige i nærheden. Det hyggelige feriested ligger desuden tæt på hyggelige italienske byer, og Valbellas lejligheder er alle praktisk indrettet, så familier nemt kan få et godt sted at bo i sydens varme. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Badebus destination
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Strand
Sand, 1.2 km
Pool
Udendørs pool
Antal: 7
Særskilt børnepool
Antal: 5
Bar/Restaurant
Take Away
Pizzaria
Restaurant
Is bar
Bar
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Legeplads
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 80 km
Nærmeste by
Bibione, 2 km
Grill ikke tilladt
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Volleyball
Vand aerobics

Velkommen til Valbella ved Adriaterhavet

Kæmpe poolområde og tætbeliggende strand

Kæmpe poolområde og tætbeliggende strand

Det store poolområde byder på hele 12 forskellige pools! Syv af disse er voksenpools, men de resterende fem er til børn, så der er rig mulighed for vandleg hele dagen igennem. Grundet de mange pools er der også plads til masser af badeglade sjæle. Har du lyst til at ligge og dase i solens varme eller læse din feriebog i skyggen, er der også mulighed for dette, idet du rundt omkring de mange pools finder liggestole og parasoller. Skulle familien hellere have lyst til en dag på stranden, kan dette let lade sig gøre. Efter en lille gåtur eller en hurtig tur med shuttlebus, befinder du dig ved det smukke Adriaterhav. Hernede kan du leje liggestole og parasoller, så du har et dejligt sted at være, imens børnene hygger sig ved vandkanten. 

God restaurant, pizzeria, bar og isbod

God restaurant, pizzeria, bar og isbod

Har du lyst til et lækkert måltid, er det oplagt at besøge feriestedets fine restaurant. Her kan du nyde indbydende pastaretter med dertilhørende gode drikkevarer. Ønsker familien nogle smagfulde pizzaer, kan du besøge Valbellas pizzeria og tage de gode, italienske pizzaer med hjem i lejligheden. Derudover tilbyder feriestedet en bar, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink efter en lang dag under solens dejlige varme. Valbellas isbod kan desuden friste med lækker italiensk is, så hele familien kan nyde en tiltrængt dessert i aftentimerne eller i skyggen på de varme dage. 

Indkøbs- og shoppingmuligheder i nærheden

Indkøbs- og shoppingmuligheder i nærheden

Trænger du til nogle gode aftensnacks eller nogle drikkevarer, er der også rig mulighed for at få fat på disse, eftersom der lige ved siden af Valbella ligger et stort supermarked. Dermed kan du også handle ind til aftensmaden, hvis du selv har lyst til at gå i gang med den italienske kogekunst. Derudover er der blot 1200 meter ind til Bibione, feriebyen hvori Valbella ligger, centrum, hvor du både finder barer, restauranter samt fine og interessante butikker, hvis shoppinglysten er på sit højeste.Om Adriaterhavet

Om Adriaterhavet

Adriaterhavskysten er en populær feriedestination, idet de mange børnevenlige strande og sjove familieaktiviteter frister i sommerperioden. Men det er ikke kun badebyer, som øjet kan møde. Hvis du har lyst til at opleve den ægte italienske atmosfære uden så mange turister, kan du tage turen længere sydpå, hvor autentiske fiskebyer ligger ved smukke, maleriske strande. Val Grande-dalen ligger ligeledes blot 1,2 kilometer fra Valbella, og her kan du opleve fantastisk bjerglandskab for alle pengene. Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41 for at få flere informationer om Valbella eller ferieområdet. 


Med Badebussen til Valbella

Med Badebussen til Valbella

Ønsker I at blive kørt direkte til Valbella uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Valbella. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.