Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Dejlig beliggenhed i Bibione
Poolområde med flere pools!
Gode faciliteter og aktiviteter
Nemt og hurtigt til stranden
Top faciliteter
Udendørs pool
Antal: 7
Strand
Sand, 1.2 km
Særskilt børnepool
Antal: 5
Restaurant
Supermarked
100 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Antal: 7
Strand
Sand, 1.2 km
Særskilt børnepool
Antal: 5
Restaurant
Supermarked
100 m
Legeplads

Valbella er hele familiens favorit!

I kort afstand til Adriaterhavets skønne strande i den populære italienske ferieby Bibione, finder I feriestedet Valbella. Valbella er perfekt for børnefamilien, idet feriestedet byder på et enormt poolområde, tennis, bowling, fodbold, beachvolley, god restaurant og et stort supermarked i nærheden. Besøg også hyggelige italienske byer og Venedig under jeres ophold! Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Badebus destination
Strand
Strand
Sand, 1.2 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Antal: 7
Særskilt børnepool
Antal: 5
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Diskotek
Indgang udefra, 1.2 km
Is bar
Pizzaria
Take Away
Butikker
Supermarked
100 m
For børn
Legeplads
Miniklub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Grill ikke tilladt
Nærmeste bus station
600 m
Nærmeste by
Bibione, 2 km
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 80 km
Nærmeste tog station
17 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sport
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Vand aerobics
Volleyball
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter

Velkommen til Valbella ved Adriaterhavet

Stort poolområde og tæt på stranden

Stort poolområde og tæt på stranden

Valbellas store poolområde byder på hele 12 forskellige pools! Syv af disse er voksenpools, men de resterende fem er til børn, så der er rig mulighed for at boltre sig i vandet. Grundet de mange pools, er der også plads til masser af badeglade gæster. Har I lyst til at ligge og dase i solens varme eller læse en god bog i skyggen, er der også mulighed for dette. Rundt omkring de mange pools finder I nemlig både liggestole og parasoller. Og vil I hellere tage en dag på stranden med familien, kan dette nemt lade sig gøre. Efter en kortere gåtur eller en hurtig tur med feriestedets gratis shuttle-bus, befinder I jer ved Adriaterhavets smukke strande. På stranden kan I leje liggestole og parasoller, så I har et dejligt sted at tilbringe dagen, imens børnene hygger sig med leg og badning. 

Lækker restaurant, pizzeria, bar og isbod

Lækker restaurant, pizzeria, bar og isbod

Når I bliver sultne under jeres ophold på Valbella, er det oplagt at besøge feriestedets gode restaurant. Her kan I sætte tænderne i indbydende italienske fristelser med dertilhørende drikkevarer. Vil I gerne forkæle familien med smagfulde pizzaer, kan I besøge Valbellas pizzeria med italienske pizzaer, som I kan nyde på stedet eller tage med hjem som take-away til ferielejligheden. Derudover finder I en bar på Valbella, hvor I kan slappe af med en forfriskende drink efter en skøn dag under de lune italienske himmelstrøg. I Valbellas isbod kan I forkæle jer selv med lækker italiensk is, så hele familien kan køle sig ned på varme dage eller nyde en tiltrængt dessert i aftentimerne. 

Shopping og indkøbsmuligheder i nærheden

Shopping og indkøbsmuligheder i nærheden

Trænger I til en lækker aftensnack eller drikkevarer, findes der et stort supermarked lige ved siden af Valbella. Hér finder i også et bredt udvalg af dagligvarer, frisk frugt og grønt, friskbagt brød samt italienske specialiteter. Dermed har I også rig mulighed for at handle ind til aftensmaden, hvis I selv har lyst til at gå i gang med den italienske kogekunst eller gerne vil tilberede familiens yndlings-retter i jeres egen ferielejlighed. 

Fra Valbella er der blot 1200 m. ind til centrum af den populære ferieby Bibione, hvor I finder et bredt udvalg af restauranter, barer, caféer samt butikker med modetøj og badetøj, hvis I skulle være shoppinglystne på ferien.

Adriaterhavet er den perfekte feriedestination

Adriaterhavet er den perfekte feriedestination

Den italienske Adriaterhavskyst, er en populær og klassisk feriedestination, idet Adriaterhavskystens mange børnevenlige strande samt gode familieaktiviteter og faciliteter, er med til at sikre en god ferieoplevelse for både børn og voksne. Men området omkring Adriaterhavskysten og Bibione byder naturligvis også på autentiske og kulturelle oplevelser. Så hvis I har lyst til at opleve den ægte italienske atmosfære uden så mange turister, kan I tage på udflugt længere sydpå langs kysten, hvor der venter jer charmerende fiskerbyer samt smukke maleriske strande. Endeligt ligger Val Grande-dalen blot 1,2 km. fra Valbella, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på det storslåede italienske bjerglandskab.

Kom nemt og enkelt med Badebussen til Valbella

Kom nemt og enkelt med Badebussen til Valbella

Ønsker I at blive kørt direkte til Valbella uden selv at skulle sidde bag rattet, så er Badebussen til Bibione den perfekte løsning for jer. I højsæsonen kører Badebussen til de mest populære feriesteder i Italien, herunder Valbella. I vælger selv, om I ønsker at blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil køre hjem med Badebussen igen. 

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen. Derfor viser vi blandt andet sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Én af fordelene ved at rejse med Badebussen, er stemningen ombord på bussen. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var ét stort eventyr. Den oplevelse har I nu mulighed for at give jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.