Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vigna la Corte

Alt det får I:
Bo på autentisk italiensk landsted
Rolige omgivelser & swimmingpool
Adgang til fælles lounge og bar
Blandt vinmarker og olivenlunde
Top Faciliteter
Udendørs pool
Supermarked
1 km
WIFI
Bar
1 km
Top Faciliteter
Udendørs pool
Supermarked
1 km
WIFI
Bar
1 km

Bo i idylliske omgivelser omkring vinmarker og olivenlunde

Vigna la Corte er en gammel herskabsvilla, som blev fuldstændigt istandsat i 1998 og lavet om til 14 ferielejligheder i oprindelig stil. Et roligt feriested med en hyggelig have og swimmingpool samt idyllisk udsigt til de skønne toscanske vinmarker og olivenlunde. Vigna la Corte ligger ca. 40 km nord for Firenze, så en udflugt til den populære italienske storby er oplagt. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solstole ved pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Bar
1 km
Snack bar
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Arrangerede udflugter
Vaskemaskine
WIFI
Sport
Bordfodbold
Ridning
Tæt på feriestedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Firenze Amerigo Vespucci, 60 km
Parkering
Grill tilladt
Butikker
Supermarked
1 km
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til Vigna la Corte

Charmerende ferielejligheder på Vigna la Corte

Charmerende ferielejligheder på Vigna la Corte

Ferielejlighederne på Vigna la Corte byder på ægte toscansk stil og en charmerende italiensk atmosfære i landlige omgivelser. I kan vælge mellem forskellige typer ferielejligheder, og samtlige ferieboliger indeholder et badeværelse med enten bruser eller badekar og opholdsrum med tv. I ferielejlighedernes køkkenniche finder I et komfur, kaffemaskine samt køleskab. Alt efter beliggenhed, har nogle af ferielejlighederne terrasse, mens andre ferielejligheder har balkon.

Snup en dukkert og nyd de rolige omgivelser

Snup en dukkert og nyd de rolige omgivelser

Vigna la Corte er omgivet af smukke vinmarker og olivenlunde, som I kan nyde udsigten til. Derudover har feriestedet en dejlig swimmingpool med en tilhørende solterrasse, hvor I finder liggestole og parasoller. Poolområdet på Vigna la Corte, er derfor et skønt sted at tilbringe ferien med en forfriskende dukkert eller afslapning med en god bog. Derudover er der også faciliteter, som omfatter en fælles lounge og en bar, hvor I kan få slukket tørsten og nyde ferien i fulde drag. 

Udforsk området omkring Vigna la Corte

Udforsk området omkring Vigna la Corte

Omkring 2 km. fra feriestedet Vigna la Corte, ligger den lille hyggelige by, Dicomano. Dicomano byder på små caféer, gode spisesteder samt indkøbsmuligheder og supermarked. Byen ligger i Mugello-dalen, som byder på et naturskønt, skovklædt og kuperet landskab omgivet af floder og bjerge. Området er derfor også oplagt til at tage på tage på oplevelsesrige vandre- og cykelture, så I kan udforske den smukke italienske natur på egen hånd. 

Tag på udflugt og oplev populære Firenze

Tag på udflugt og oplev populære Firenze

Vil I gerne opleve ægte italiensk storbystemning, er der kun ca. 40 km til Firenze, som er hovedstaden i Toscana. Her kan I opleve klassiske kulturhistoriske seværdigheder såsom berømte renæssancepaladser, verdenskendte kunstværker og smukke kirker, heriblandt den smukke domkirke Cattedrale di Santa Maria del Fiore. I kan også opleve Firenzes vartegn, broen Ponte Vecchio, som er én af broerne der forbinder de forskellige bydele i Firenze.