Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vigna la Corte

Top Faciliteter
Udendørs pool
Bar
1 km
Legeplads
Top Faciliteter
Udendørs pool
Bar
1 km
Legeplads

Udsigt til vinmarker og olivenlunde

Vigna la Corte er en gammel herskabsvilla. Den blev fuldstændigt istandsat i 1998 og lavet om til 14 rummelige lejligheder holdt i den oprindelige stil. Vigna la Corte ligger omkring 40 km nord for Firenze, 80 km fra Arezzo samt 120 km fra Cortona. Et dejligt, roligt sted med en lille pool der ligger i god afstand fra selve lejlighederne, hvilket sikrer alle muligheder for rigtig at slappe af. Her er udsigt til de skønne toscanske vinmarker og olivenlunde. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
1 km
Andre faciliteter
Legeplads
Vaskemaskine
Sport
Bordfodbold
Generelt
Nærmeste lufthavn
Firenze Amerigo Vespucci, 60 km

Velkommen til Vigna la Corte

Ferielejlighederne på Vigna la Corte

Ferielejlighederne på Vigna la Corte

Ferielejlighederne på Vigna la Corte er i ægte toscansk stil og stemning. De har badeværelse med enten bruser og badekar, samt et opholdsrum med tv. Det fine tekøkken har komfur, kaffemaskine og køleskab. Bor man i gården, vil nogle af lejlighederne have terrasse, mens andre har balkon.

Kontakt vores erfarne ferieeksperter på tlf. 7015 4141, hvis du har spørgsmål du mangler svar på. Du kan også bestille direkte her på siden.

Faciliteter og omgivelser

Faciliteter og omgivelser

Vigna la Corte er omgivet af smukke vinmarker og olivenlunde, som I kan nyde udsigten til. Derudover har feriestedet et dejligt svømmebassin, og i poolområdet er en tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. Derudover er der også faciliteter der omfatter en fælles lounge og en bar, hvor I altid kan få slukket tørsten. Vil I gerne ind til en by, er der kun omkring 40 km til det smukke Firenze.