Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Skøn beliggenhed til klitterne
Tæt på det skønne Vesterhav
Indendørs lille badeland med vandrutsjebane
Masser af kultur og udflugtsmuligheder i nærheden
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Særskilt børnepool
Indendørs
Restaurant
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Særskilt børnepool
Indendørs
Restaurant
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Legeplads

Information om feriecenteret og området

Vigsø Feriecenter ligger i naturskønne omgivelser i Thy i Nordvestjylland nær Hanstholm og Limfjorden. Alle ferieboliger ligger tæt ved de fantastiske og børnevenlige strande i Vigsø Bugt. Her kan det fascinerende Vesterhav opleves, både fra sin barske side med høje bølger og kraftig vind, og fra sin mere rolige side på en skøn og varm sommerdag. I Vigsø Feriecenter er der gratis adgang til badelandet, hvor vandet altid er 28 grader og luften min. 30 grader. Tag derfor en tur ned af den 50 meter lange vandrutsjebane, slap af i spabadet og i varmvandsbassinet eller få en ordentlig skyller under badelandets vandfald. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 500 m
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads
Cykeludlejning
Indendørs legeplads
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fitness
Bordtennis
Tennis
Wellness/Spa
Sauna
Wellness område
Sport
Petanque
Hoppeborg

Velkommen til klitter, hav og pool

Hvad tilbyder feriestedet samt åbningstider etc.

Hvad tilbyder feriestedet samt åbningstider etc.

Ferieboligerne på Vigsø Feriecenter

Vigsø Feriecenter har i alt 175 ferieboliger med plads fra 2 personer og helt op til 12 personer. Alle ferieboligerne er tilsluttet fibernet og har derfor high speed internet og et væld af tv-kanaler. Begge dele er gratis for Danlands gæster.
Centeret er bygget op som 3 byer, A-, B- og C-byen. De tre hustyper har forskellig indretning. I flere huse er husdyr ikke tilladt, da husene er allergivenlige. Flere huse er privatejede og har derfor deres eget private særpræg. I vinterhalvåret anbefales det at medbringe hjemmesko eller tykke strømper, da ferieboligerne har klinkegulve.

Aktiviteter på Vigsø Feriecenter

Ud over vores indendørs badeland kan vi tilbyde en lang række aktiviteter for hele familien. I aktivitetsrummet har vi blandt andet bolsjekogning i sommerferien. Derudover kan vi tilbyde en lang række af andre aktiviteter såsom cykeludlejning, motocross og tennis.

Åbningstider for faciliteter på Vigsø Feriecenter

Badelandet:
Hverdag og weekend (gælder ikke i skolernes ferie eller helligdage):
Mandag - torsdag: 15:00 - 19:30
Fredag: 14:00 - 20:30
Lørdag: 10:00 - 20:30
Søndag: 10:00 - 19:30

Vinterferie (uge 7 og 8), påskeferie (uge 13), sommerferie (uge 27 - 32) og efterårsferie (uge 42):
Søndag - torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag og lørdag: 10:00 - 21:00

Juleferie:
Badelandet er lukket fra 17. december

Restauranten:
Uge 26 - uge 32:
Mandag - søndag: 12:00 - 21:00

Lukket fra 17. december (der vil være nytårsmenu ud af huset 31. december kl. 12-15)

Udenfor feriesæson og helligdage:
Torsdag - fredag: 17:00 - 21:00
Lørdag - søndag: 12:00 - 21:00

Kun feriesæson:
Der åbnes for forudbestilt morgenmad.

Aktivitetsværksted:
Kun åbent i følgende perioder:
Uge 7.
Sommerferien.
Uge 42.

Motocross:
Fra påske, til og med uge 42:
Hver lørdag.

I sommerferien:
Flere gange om ugen.

Uge 7 og uge 8:
Hvis vejret tillader det.

Området omkring feriecentret

Området omkring feriecentret

I området omkring Vigsø Feriecenter finder I et stort antal udflugtsmuligheder. Det er både hvis I er til oplevelser i naturen, spændende og hyggelige byer eller attraktioner i verdensklasse. Vi præsenterer her en række besøgelsesværdige steder, seværdigheder og attraktioner nær Vigsø Feriecenter.

Restaurant på Vigsø Feriecenter

Vigsø Feriecenter har egen restaurant, en familierestaurant, hvor gæsterne er i højsædet. De tilbyder et hav af lækre retter og du kan samtidig nyde den dejlige udsigt med hele familien. 

Ideer til udflugter

Ideer til udflugter

Hanstholm som nærmeste nabo til Vigsø Feriecenter

Vigsø Feriecenter ligger blot få kilometer fra den hyggelige by Hanstholm, som har omkring 2.300 indbyggere. Hanstholm er kendt som en "fiskerby", og hver dag i ugen kan I opleve fiskeriaktioner i de store haller på havnen. Men pas på, et lille vink med armen kan betyde, at I byder på flere hundrede kilo fisk. I Hanstholm kan I også opleve Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. verdenskrig i Museumscenter Hanstholm.

Nationalpark Thy

Nationalpark Thy ligger lige ude for jeres dør, når I bor på Vigsø Feriecenter. Parken er Danmarks første Nationalpark og strækker sig fra fyret i Hanstholm i nord til Agger Tange i syd. I parken kan I opleve sjældne naturtyper såsom klithederne, som er en mosaik af tørre og fugtige områder, som hver har deres karakteristiske plantesamfund og en del arter af stor sjældenhed. Derudover har parken nogle af Danmarks reneste søer og et rigt dyreliv.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er et af Danmarks største af slagsen og kan tilbyde forlystelser for hele familien. Prøv eksempelvis Danmarks største udendørs vandland i Fårup Sommerland, eller Danmarks hurtigste trærutsjebane, hvis du er til forlystelser med fart. Der er også mange forlystelser og aktiviteter for de små. De kan blandt andet prøve hesteridning, hoppeborge og tage på skattejagt.

Spøttrup Borgmuseum

Spøttrup Borg er kendt for at være en af Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Borgen ligger godt beskyttet af dobbelt voldgrave og vindebroer, hvilket gør den svær at indtage, men ikke for turister. Borgen er åben fra maj til november, og tilbyder i sommerperioden et væld af aktiviteter; levendegørelser, udstillinger og markeder. De mange aktiviteter bidrager til at gøre Spøttrup Borg til et spændende sted at besøge.

Aalborg Søfarts- og Marinemuseum

Lige op til Skudehavnen ligger Aalborg Søfarts- og Marinemuseum. Her kan hele familien gå på spændende opdagelser i det maritime. Oplev ubåden SPRINGEREN og verdens hurtigste torpedobåd SØBJØRNEN. På museets sejlsimulator kan I navigere rundt i Aalborg Havn og på Limfjorden. Udstillingerne beretter om et enestående liv på havet, i havn og på værft. Medbragt mad kan nydes i vores store picnic område med borde og bænke. Trænger børnene til ekstra udfoldelser, er der en spændende legeplads, hvor de frit kan boltre sig. Hunde i snor er velkommen.

Mønsted Kalkgruber

Verdens største kalkgruber. En endeløs labyrint af minegange med huler så store som domkirker og smalle gange, hvor en voksen mand ikke kan gå oprejst. Der er 60 km. minegange, heraf er ca. 2 km. oplyste. Der vises multimedie over den største sø i gruben, et lyshav, hvor kalkens og grubernes historie spejler sig i vandet. Udstilling og film om flagermus, geologi og historie i Kalkværket.