Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool

Velkommen til Villa Frohsinn

Villa Frohsinn er et originalt og oprindeligt lejlighedshus der hører til Hotel Alpina. Villa Frohsinn giver fornemmelsen af at være indlogeret i et fint gammelt hus, og alligevel har man ulighed for at benytte Hotel Alpinas pool- og wellnessområde og man kan tilkøbe div måltider når man er på stedet. Lejlighederne er velindrettede med godt køkken og gode værelser. Den perfekte kombination af "gør det selv" mulighederne i ferielejlighed, og komforten fra hotellet der ligger 20 m derfra. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solstole ved pool
Udendørs pool
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Betales på stedet
WIFI
Wellness/Spa
Wellness område
Massage
Mod betaling
Spa behandlinger
Mod betaling
Sauna
Jacuzzi
Dampbad
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
Nærmeste by
Bad Hofgastein
Underholdning
Sprog
Tysk, Engelsk
Sportsfaciliteter
Fitness

Familieferie i Villa Frohsinn i Bad Hofgastein

Mere om Villa Frohsinn

Mere om Villa Frohsinn

Ferielejlighederne i Villa Frohsinn ligger i den rolige del af Bad Hofgastein og alligevel i gåafstand fra centrum. At bo i ferielejlighederne giver den frihed, der ligger i selv at kunne handle, lave mad og være sig selv, men samtidig har du her muligheden her for at benytte hotellets dejlige wellnessafdeling og grønne områder.

Indkøb og pension

Indkøb og pension

Tæt på ferielejligheden ligger div god indkøbsmuligheder. Her er supermarkeder med alt hvad man har brug for, her er grøntmarkeder og lokale specialbutikker som slagter, grønthandlere mm. Prisniveauet ligger under det vi kender herhjemme fra. Har man lyst til at lade sig forkæle en dag, morgen middag eller aften, er det muligt at tilkøbe måltider i hotellets gode restaurant.

Sommerferie i Bad Hofgastein

Sommerferie i Bad Hofgastein

Lyden af kobjælder og summende bier, duften af blomstereng og smagen af friskbagt bondebrød er nogle af de ting der vækker alle sanserne til live. En blanding af aktiv ferie og total afstressende omgivelser er en virkelig god rammen om sommerferien. I Bad Hofgastein kan du finde det hele. Om det er med børnefamilie eller som par, er der næsten uendeligt mange muligheder.

En tur til Salzburg

En tur til Salzburg

Snup bilen eller tag toget fra nabobyen til Salzburg, og oplev den dejlige by. Det tager kun ca 1 time at komme til Salzburg,  og det er et glimrende afbræk i ferien. Byen emmer af sommeliv blandt de historiske huse, slotte og borge. Her er noget for børn og voksne i alle aldre at opleve.

Badeland Alpentherne Gastein

Badeland Alpentherne Gastein

I Bad Hofgastein finder I det stor badeland Alpentherme Gastein. Alt det vand der bruges her, er opvarmet fra naturens side. Brug en dag alene, med din partner eller med familien og se om I kan nå igennem alle de mange bade, saunaer og andre faciliteter der er her. Der er masser af sjov for børnene og mulighed for både afslapning og aktiviteter. Der tages entré på stedet for enten 4 timer eller en hel dag.