Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Village Belle Dune

Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
2 km
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
2 km
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Miljøvenligt feriested Belle Dune

Tag på jeres næste ferie på det skønne Belle Dune! Feriestedet har det hele - flot natur, behagelige fereieboliger og uanede bade- og aktivitetsmuligheder. Det er derfor et oplagt sted at tage hele familien med til. Belle Dune ligger 2 km fra havet, hvor i kan finde lange sand strande og store klitter. Derudover er Belle Dune et miljøvenligt feriested, hvor biler ikke har adgang til at køre rundt på området. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
2 km
Pool
Udendørs pool
Vandrutsjebane
Vandland
Solterrasse eller grønt område
Indendørs pool
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Andre faciliteter
Mini Zoo
Legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Tennis
Fitness
Fodbold
Forlystelsespark
Badminton
Håndbold
Basketball
Wellness/Spa
Hammam
Mod betaling
Sauna
Betales på stedet
Jacuzzi
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Mini klub

Velkommen til Village Belle Dune

Introduktion til Village Belle Dune

Introduktion til Village Belle Dune

Village Belle Dune er en hel lille 'ferieby' i den flotte og naturskønne region Pikardiet i det nordvestlige Frankrig. Belle Dune har både feriehuse og lejligheder fordelt på 6 forskellige områder. Alle er malet i forskellige flotte farver, som skaber en smuk ramme omkring feriestedet. Belle Dune er et miljøvenligt feriested, som betyder at de har fokus på at jeres ophold ikke skader naturen og man kan eksempelvis ikke køre i bil rundt på området. Belle Dune spreder sig med et stort område på 250 hektar med meget rolige omgivelser. Det er et ideelt feriested til familier og der er masser af plads og mulighed for at prøve de mange aktiviteter, som ligger direkte på feriestedet. Er i til afslapning eller aktiviteter - Belle dune det hele!

Bademuligheder på Belle Dune

Bademuligheder på Belle Dune

Village Belle Dune har en stor aquapark, bestående af to store poolområder - et indendørs og et udendørs. Poolområdet udenfor, som er åbent fra juni - august, har flere store vandrutsjebaner og er perfekt til de varme sommerdage. I indendørs poolområdet, åbent hele året, kan man nyde godt af både vandrutsjebaner, bølgemaskiner og spabad. Poolområderne giver mulighed for mange timers sjov, men man kan også passende læne sig tilbage og slappe af i en liggestol. Bemærk venligst: at der i poolområdet ikke må benyttes løse badeshorts af hygiejnemæssige årsager. 

Hvis i hellere vil bade i havet er der kun 2 km hen til en lang og flot sandstrand med store klitter, perfekt til at boltre sig i. På stranden er der mulighed for at nyde det havet ud til den engelske kanal, eller prøve de sjove beach buggys.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

På Belle Dune er der en restaurant, som både serverer lokale og traditionelle retter, men har også internationale på menuen - der er noget for enhver smag. Restauranten ligger med en flot udsigt over søen på Belle Dune. Der er desuden en bar, hvor man kan nyde en sodavand eller en drink. Der er desuden restauranter og barer i nærheden i byerne Quend Plage og Fort-Mahon-Plage tæt ved vandet.

Lejlighederne og husene er udstyret med et lille køkken, hvor i nemt kan tilberede jeres eget måltid. I kan benytte det lille supermarked på feriestedet som har hvad i skal bruge til selv at lave mad.

Aktiviteter

Aktiviteter

Der er uanede aktivitetsmuligheder på Belle Dune. Der er lige fra swimmingpools, wellness, ridning, golfbane, go-cart, adventuretrail, bueskydning, strandaktiviteter og sports-bane med foldbold, badminton, tennis og basket til de aktive. Der er også en sø på Belle Dune, hvor man kan leje kajakker eller sejle rundt i en båd. Der er desuden en børneklub, som står for at arrangere en masse af disse aktiviteter i fællesskab. Der afholdes i starten af ugen et informationsmøde, hvor man kan høre om alle aktiviteterne under jeres ophold.

Området omkring Belle Dune

Området omkring Belle Dune

Belle dune ligger i det skønne område Baie de Somme og landskabet byder på flot varieret natur i form af lange strande, store klitter, grønne skovområder og store søer. Der er rig mulighed for at vandre i området og udforske den nordfranske natur. Den fine by Valéry-sur-Somme ligger 32 km væk derfra og det er oplagt at tage en dagstur dertil for at opleve autentisk fransk by-stemning.