Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Village Les Gottales

Alt det får I:
Vandring, cykling og gode udflugter
Charmerende og hyggelige ferieboliger
Sportsaktiviteter og legefaciliteter
Feriested i grønne og rolige omgivelser
Top faciliteter
Legeplads
Top faciliteter
Legeplads

Charmerende og roligt feriested på toppen af St. Jacques

På Village Les Gottales bor I på et charmerende feriested med hyggelige ferieboliger. Udenfor ferieboligen venter der jer skønne naturoplevelser til fods eller på cykel. Vær aktive på ferien med forskellige sportsaktiviteter såsom tennis og fiskeri samt børnevenlige faciliteter. Området omkring Ardennes byder bl.a. på grotter, forlystelser og naturpark. Læs mere
Læs mere
Luk
For børn
Legeplads
Generelt
Parkering
WIFI
Sport
Petanque
Ridning
Tæt på feriestedet
Udlejning af kanoer
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fiskeri
Golf
18-hullers bane - mod betaling
Tennis

Velkommen til Village Les Gottales

Bo på charmerende og rolige Village Les Gottales

Bo på charmerende og rolige Village Les Gottales

Det  charmerende feriested Village Les Gottales ligger på toppen af St. Jacques, som byder på en fantastisk panorama-udsigt over landskabet. Feriestedet ligger i grønne og rolige omgivelser, og byder på omkring 40 komfortable og hyggelige ferieboliger i forskellige typer, så I kan vælge netop dén størrelse som passer til jeres behov. I gå-afstand finder I restauranten Ferme Bodson, med både regionale retter og specialiteter. Hvis I hellere vil tilberede feriens måltider selv, har I mulighed for dette i jeres eget køkken i ferieboligen.         

Glæd jer til en aktiv ferie for både børn og voksne

Glæd jer til en aktiv ferie for både børn og voksne

Selvom Village Les Gottales er et roligt feriested, vil I med sikkerhed ikke kede jer under jeres ophold. I kan nemlig være aktive med forskellige sportsaktiviteter såsom tennis, bordtennis og petanque. Desuden har I gode muligheder for både fiskeri, golf, heste-ridning og kano-sejlads på floderne i nærheden af Village Les Gottales. De mindste kan glæde sig til legepladsen med sjove legefaciliteter for børn.

Oplev den skønne natur til fods eller på cykel

Oplev den skønne natur til fods eller på cykel

Landskabet omkring Village Les Gottales. er oplagt til oplevelser til fods eller på cykel. I kan vandre ned af Mont st. Jacues og opleve de hyggelige landsbyer eller nyd naturen omkring Ardennes langs de gode vandrestier i området. Hvis I hellere vil udforske nærområdet omkring feriestedet på to hjul, har I også mulighed for dette på cykel eller mountainbike. Hér kan I f.eks. tage på udflugt til Botrange naturpark. 

Tag på udflugt til spændende attraktioner

Tag på udflugt til spændende attraktioner

Village Les Gottales er det perfekte udgangspunkt til områdets mange forskellige familievenlige oplevelser. I kan f.eks. besøge grotterne Grottes de Remouchamps, hvor erfarne guider viser jer rundt til fods og til vands i båd. Børnene vil med sikkerhed glæde sig til en udflugt til forlystelsesparken Plopsa Coo. Motorsports-entusiaster kan desuden tage på udflugt til Formel 1 banen Circuit De Spa Francorchamps.