Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Populært feriested i Slovenien
Gode og velindrettede ferielejigheder
Adgang til 2 fantastiske poolområder
Feriested for hele familien
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
,
WIFI
Animation
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
,
WIFI
Animation

En fantastisk oplevelse i vente

Nær byen Podcetrtek i det østlige Slovenien ligger dette fine, 3-stjernede feriested. Her bor du og din familie i de hyggelige feriehuse og er nærmest en del af en hel lille ferieby. I kan på stedet nyde godt af alverdens faciliteter såsom tennisbane og bowlingbane, og derudover er der et væld af spamuligheder samt termiske bade! Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Med lege redskaber
Rør rutsjebane, Familie rutsjebane, Børne rutsjebane
Bar/Restaurant
100 m
100 m
Andre faciliteter
Mod betaling
Inkl. på visse steder af feriestedet
Butikker
Medium udvalg, 1 km
Generelt
På fælles parkeringsplads - inkl.
Omgivelser
300 m
300 m
Sportsfaciliteter
Mod betaling
2 km
Mod betaling, 50 m
Underholdning
I højsæsonen
Engelsk, Tysk, Italiensk
Wellness/Spa
Mod betaling
Mod betaling
Mod betaling

Velkommen til Village Lipa i Podcetrtek i Slovenien

Overdådigt spaområde

Overdådigt spaområde

Slovenien er kendt for sine termiske bade og varme kilder, og det er ikke nogen undtagelse i Terme Olimia hvor Village Lipa ligger. Her er der et skønt poolområde med termisk vand! Der er både indendørs- og udendørs pool, børnepool til familiens mindste, whirlpools, massage af forskellige arter, vandfald og solarium! Desuden er der mulighed for at benytte fitnesscenteret og dyrke vandaerobic. Yderligere er der et skønhedscenter, hvor man kan nyde diverse skønne behandlinger imod betaling, men når først ferieboligen er betalt, er det store poolområde ellers til fri afbenyttelse for de glade feriegæster! Derudover ligger det populære Aqualuna nær denne lille by af ferieboliger, hvortil man også har gratis adgang!

Spisemuligheder i den lille ”ferieby”

Spisemuligheder i den lille ”ferieby”

Imellem de fine feriehuse er der et torv, hvor I finder en lækker restaurant. Her kan I få stillet sulten dagen igennem. Desuden er der på ”byens” torv et lille, hyggeligt kaffehus, hvor I selvfølgelig kan få lækre, varme drikke. På dette samlingspunkt for feriegæsterne er der desuden underholdning og livemusik om aftenen, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer på jeres ferie i Slovenien!

Indkøbsmuligheder i Village Lipa

Indkøbsmuligheder i Village Lipa

På det lille torv imellem ferieboligerne ligger der små butikker, hvor I kan købe diverse fine ting og sager. Desuden ligger ferieområdet nær byen Podcetrtek, hvor der naturligvis også er mange indkøbsmuligheder. På denne måde, har I gode muligheder for at tilberede og nyde maden hjemme i mere intime omgivelser.

Lidt om området

Lidt om området

Village Lipa ligger op ad den Kroatiske grænse i området Terme Olimia. Det er et naturskønt område, som – ligesom resten af Slovenien – kan byde på skønne, varme kilder. Denne lille by af feriehuse ligger desuden nær vandparken Aqualuna, som er et af de største vandlande i Europa. Her er der alverdens sjove rutsjebaner og pools i lange baner, så der er sikret timevis af sjov for familiens små og store vandhunde! Hvis du vil høre mere om Village Lipa og Slovenien, så ring på 70 15 41 41.