Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Restaurant, indkøb og bar
Gode faciliteter og aktiviteter
Flot poolområde med rutsjebane
250 meter til sandstranden
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 300 m
Særskilt børnepool
Restaurant
50 m
Supermarked
500 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 300 m
Særskilt børnepool
Restaurant
50 m
Supermarked
500 m
Legeplads

En frodig oase i centrum af Lignano

Blot 250 meter fra Adriaterhavets bølgende blå vand og den dejligste sandstrand i det nordøstlige Italien, ligger dette familievenlige ferielejlighedskompleks. Lejlighederne er moderne og lyst indrettede og har plads til mellem fire og seks personer. Det er altså perfekt til den lille familie. Når I bor på Villaggio Albatros, er I omgivet af frodige haver og grønt græs. Her er masser at tage sig til. Foruden de mange legepladser, tennis- og volleyballbaner og fitness, er der i højsæsonen dagligt aktiviteter for både børn og voksne i alle aldre. Rammerne er altså sat for en skøn ferie i familiens selskab! Har I spørgsmål til stedet eller området, er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
50 m
Bar
Pizzaria
Take Away
Butikker
Supermarked
500 m
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste by
Lignano Sabbiadoro, 250 m
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 90 km
Parkering
Ved siden af boligen
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Udendørs fitness
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter

Velkommen til feriestedet Villaggio Albatros ved Adriaterhavet

Dejligt poolområde og fem minutter fra stranden

Dejligt poolområde og fem minutter fra stranden

Lejlighedskomplekset har et lækkert poolområde bestående af en 25-meter lang swimmingpool samt en børnepool med en sjov rutsjebane til de mindste. Omkring området står skønne solsenge, som bare indbyder til, at man ligger sig med en kold sodavand og en lydbog i ørerne. Har I mere lyst til at mærke sandet mellem tæerne, så skal I blot bevæge jer få minutter, og I vil blive mødt af en dejlig, børnevenlig sandstrand. Her kan I uden problemer få en dag til at gå med vandplaskeri, leg i sandet og afslapning.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Til komplekset hører en dejlig restaurant, hvor I både kan få frokost og aftensmad. Har I lyst til at bevæge jer lidt ud, befinder I jer blot 500 meter fra centrum af den hyggelige by, Lignano Sabbiadoro. Her ligger de italienske spisesteder som perler på en snor, og jeres smagsløg vil med sikkerhed blive forkælet! Siden I befinder jer ved en kystby, går I helt sikkert ikke galt i byen, hvis I bestiller pasta med skaldyr eller fisk. Italienerne sætter en dyd i at bruge friske og lokale råvarer, og deres simple madkunst har begejstret både turister og lokale i flere hundrede år! Det kan I godt glæde jer til.

Indkøb på stedet

Indkøb på stedet

Måske får I selv mod på at prøve kræfter med den italienske madlavning i lejlighedernes veludstyrede køkkener. Her kan man så nemt som ingenting kreere måltider, som vil være et hit hos hele familien. Når køleskabet skal fyldes op, kan I købe ind i det minimarked, som hører til Villaggio Albatros. Her kan I forsyne jer med alt, hvad I har brug for. Køb lækkert friskbagt brød, mælk til morgenkaffen eller frisk frugt og grønt.

Kort om området

Kort om området

Når I bor i Lignano Sabbiadoro, er den helt oplagte aktivitet, hvis I har børnene med, at tage i byens kanonsjove vandland, Acquasplash. Her kan I give den gas i de mange forskellige pools. Både de rigtig modige og de lidt mere forsigtige kan suse ned af de mange vandrutsjebaner. Her kan man helt sikkert få en hel dag til at gå med sjov og leg for hele familien!
Skal I have souvenirs med hjem til Danmark, kan I besøge byens mange hyggelige butikker eller bare slentre ned ad gågaden med en dejlig, kølende is i hånden.