Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Kun 900m til stranden!
Egen feriebolig med have eller balkon
Mange aktivitetsmuligheder i Lignano eller Bibione
Nyd ferien i skønne Lignano Sabbaidoro
Top faciliteter
Strand
Sand, 900 m
Restaurant
800 m
Supermarked
800 m
Bar
800 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 900 m
Restaurant
800 m
Supermarked
800 m
Bar
800 m

Nyd solens varme og charmerende Lignano Sabbaidoro!

Villaggio Alex er det oplagte sted for familien med børn. Her kan I nyde sommerferien sammen i masser af grønne omgivelser og med egen have eller balkon. Med kun 900m til strandene i Lignano, er der lagt op til mange sjove timer ved vandet. Lignano byder på mange restauranter og butikker med noget for enhver smag. Der er også flere supermarkeder, så I let kan handle ind til jeres favoritmåltider eller dagens udflugter. Villaggio Alex tilbyder cykeludlejning og har også egen strandplads inkluderet til boligen. Book din ferie i Lignano Sabbaidoro i Italien hos friferie.dk i dag! Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 900 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
900 m
Bar/Restaurant
Restaurant
800 m
Bar
800 m
Butikker
Supermarked
800 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 12
Grill tilladt
Nærmeste by
Lignano Sabbiadoro, 800 m
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Villaggio Alex!

Strand og sommer

Strand og sommer

Denne smukke strand ligger kun 900m fra jeres feriebolig Villaggio Alex. Her kan I nyde det turkise vand og dase i liggestolene, der altid står klar til dagens gæster. Der er privat strand inkluderet når I booker et ophold i Villaggio Alex.

Langs stranden findes restauranter og barer - og der er også mulighed for vandsportsaktiviteter for de modige.

Aktiviteter omkring Lignano Sabbaidoro

Aktiviteter omkring Lignano Sabbaidoro

Med et ophold i Villaggio Alex får I lyse rummelige ferielejligheder, med adgang til enten egen balkon eller lille lukket have. Der er gratis wi-fi fra alle boliger. Der er også grill til fri afbenyttelse, når I vil nyde maden fra grill, og trænger tøjet til at blive vasket, er der tilknyttet møntvaskeri til Villaggio Alex. Her finder I både vaskemaskiner og tørretumblere.

I Lignano Sabbaidoro findes mange grønne områder. Besøg fx. den hyggelige park Parco Hemingway, med legepladsområde for børnene.

Når aftenen falder på, åbner den sjove Luna Park Lignano Sabbaidoro. Fra kl 20.00 til 24.00 kan både store og små opleve alt fra hyggelige karruseller til de store adrenalinsusende forlystelser. 

Lej cykler via Villaggio Alex og oplev nærområdet på denne måde.

Restaurant eller mad på terrassen?

Restaurant eller mad på terrassen?

Lignano Sabbaidoro byder på mange forskellige restauranter, bistroer og barer. Her finder I altid noget for både store og små, og I kan kaste jer over de kendte italienske klassikere, eller prøve noget helt andet.

Vil I lave mad hjemme, har jeres feriebolig både eget køkken og adgang til grill, så I kan tilberede familiens favoritmåltider hjemme, så I kan nyde dem på egen balkon eller I jeres lille have.

Shopping og indkøb i Bibione

Shopping og indkøb i Bibione

Når I bor i Villagio Alex, har I rigtig godt udgangspunkt for, at udforske de omkringliggende kystbyer langs Adriaterhavskysten. Hvis I gerne vil udforske Italiens hyggelige stemning i de omkringliggende kystbyer, som fx. Bibione og Aprilla Marittima, venter der jer masser af oplevelser i Lignano Sabbaidoro's bagland.  

Den eventyrlige og unikke by Venedig ligger kun 95km fra jeres feriebolig og er et oplagt udflugtsmål. Besøg byen og oplev de gondolfyldte vandgader og den charmerende stemning i byen. 

Lignano Sabbaidoro her et væld af forskellige butikker og souvenirshops, hvor I alle kan finde noget at tage med hjem som et dejligt minde om sommerferien i det smukke Italien.

Mangler I noget til strandtasken eller køleskabet, finder I også mange små og store velassorterede supermarkeder i Lignano Sabbaidoro. Her kan I både finde Italiens lækre lokale råvarer eller vælge de velkendte dagligvarer.