Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Villaggio Danubio-Olimpia

Alt det får I:
Nyd ferien med familien i skønne Bibione!
3 skønne swimmingpools med vipper!
Masser af aktivitetsmuligheder i Bibione
Familievenlige og skønne, lyse ferieboliger
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 900 m
Særskilt børnepool
Restaurant
700 m
Supermarked
700 m
Bar
700 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 900 m
Særskilt børnepool
Restaurant
700 m
Supermarked
700 m
Bar
700 m

Hele 3 swimmingpools og kun 900m til det smukke Adriaterhavs lange strande.

Her er et skønt sted for familien, der ønsker en base med masser af plads til aktiviteter. Området jeres feriebolig Residence Olimpia ligger på, byder på hele 3 udendørs swimmingpools med masser af plads til hele familien. Her er en pool med vipper og en lavvandet pool til de mindste - alle pools med liggestole I kan solbade i inden næste dukkert. Her er masser af grønne træer at søge skygge under, og legeplads og bordtennisbord til de aktive. Vil du have en skøn sommerferie i Bibione i Italien med hele familien, så book din ferie på Friferie i dag. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 900 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
900 m
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
700 m
Bar
700 m
Butikker
Supermarked
700 m
Generelt
Grill tilladt
Nærmeste by
Bibione, 700 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Velkommen til Residence Olimpia!

Strand, sol og pool

Strand, sol og pool

Residence Olimpia byder på 3 pools med sjov for hele familien. Her er et lavvandet område for de mindste og vipper til de mere modige voksne og børn. Området ligger smukt i et grønt område med store skyggefulde træer, legeplads og bordtennisbord. Der er plads til alle i familien på Residence Olimpia.

Fra jeres feriebolig Residence Olimpia, er der kun 900m til Bibiones smukke kystlinie og det turkise Adriaterhav. Her kan I dase i liggestolene, eller tage en svalende dukkert i det dejlige hav. Residence Olimpia tilbyder gratis shuttlebus til og fra stranden.

Der tilbydes flere steder langs stranden forskellige vandsportsaktiviteter. 

Hygge hver aften i Luna Park

Hygge hver aften i Luna Park

Lej en cykel via Residence Olimpia, så I kan komme hurtigt og let omkring i jeres nærområde.

Det populære Bibione Thermae, eller Bibione Spa ligger kun 500m fra jeres feriebolig, så trænger familien til en anderledes dag med selvforkælelse, er det bare om at komme afsted. Bibione Thermae har åbent året rundt, og tilbyder wellness, behandlinger og spa-oplevelse.

Når klokken slår 19.00 vågner den lokale forlystelsespark Luna Park Adriatico. Den har sæsonåbent fra midt maj til midt september og den lukker hver aften kl. 24.00. her er forlystelser til alle - både de forsigtige og dem der søger noget adrenalin.

Stranden byder på mange forskellige muligheder for både vovehalse og de mere rolige af sind. Prøv fx. en jetski, en tur i parasail eller bananboat - eller hvad med en tålmodighedslektion i windsurfing?

Restauranter, barer og indkøb

Restauranter, barer og indkøb

Hvad end du kan lide de italienske klassikere som pasta og pizza, eller noget helt andet, er der masser af muligheder i Bibione. Der findes et utal af forskellige restauranter og barer, så det er bare at vælge det familien har mest lyst til. Med kun 700m til centrum skal I ikke lede længe efter det næste lækre italienske måltid.

Bibione har talrige velassorterede store og små supermarkeder. Her kan kurven fyldes med lækre råvarer og specialiteter, men I vil også let kunne finde de velkendte dagligvarer, så I kan lave mad i jeres egen køkkenniche, eller fylde strandtasken med snacks og frugt.

Se Venedig

Se Venedig

Den imponerende naturpark Valgrande dalen ligger kun 6 minutters gang fra jeres feriebolig. Den er oplagt for en naturoplevelse med familien. Her er mulighed for gåture, cykelture og sågar ture på hesteryg. Husk Residence Olimpia tilbyder cykeludlejning, hvis I vil opleve dalen på cykel.

Kør en tur langs Adriaterhavets kyst og oplev de omkringliggende byer som fx. Bibione Pineda, Lignano Sabbiado samt Aprilla Marittima. Her er der fine muligheder for at suge den varme italienske stemning til sig og nyde en italiensk is i et af de klassiske gelateriaer.

Med kun 95 km til Venedig er det nærmest et must at tage en endagstur til denne eventyrlige by. Oplev de vandfyldte gader eller tag en tur i en gondol med familien.

Bibione har et hav af små og store butikker, souvenirshops og markedsboder. Du finder også talrige supermarkeder, hvis der skal handles til aftensmaden eller næste dags udflugt.