Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Villaggio dei Fiori

Alt det får I:
Tæt på byen Venedig
Indbydende poolområde
1,5 km til gyldne strande
Flotte ferielejligheder
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.5 km
Særskilt børnepool
Supermarked
500 m
Bar
500 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.5 km
Særskilt børnepool
Supermarked
500 m
Bar
500 m

Hyggelige, familievenlige ferielejligheder

Hele familien vil elske at bo i Villaggio dei Fiori, som er en lille ferieby i udkanten af Bibione i det nye kvarter for de lokale indbyggere. Alle ferielejlighederne er store og ligger i en hestesko omkring det indbydende poolområde med børnebassin, som skaber en hyggelig stemning blandt de boende gæster. Med en ferie til Villaggio dei Fiori har I de essentielle rammer for at få en afslappet, hyggelig og mindeværdig ferie beliggende i et børnevenligt område tæt på den enestående storby, Venedig, hvor der venter jer spændende oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 1.5 km
Shuttlebus til stranden
Gratis
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solarium
Butikker
Supermarked
500 m
Bar/Restaurant
Bar
500 m
Café
Diskotek
Max 1000 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 26
Grill tilladt
Nærmeste by
Bibione, 600 m
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
Ved siden af boligen
Vaskemaskine

Velkommen til Villaggio dei Fiori

Bo i Villaggio dei Fiori ferielejligheder

Bo i Villaggio dei Fiori ferielejligheder

Drømmer I om at koble helt af fra den hektiske hverdag, er Villaggio dei Fiori i Bibione det ideelle feriemål til den kommende familieferie. Ferielejlighederne er rummelige, komfortable og hyggeligt indrettet med et veludstyret køkken, behagelig air-condition og TV. I kan nemt og hurtigt bestille ferien online her på siden, og hvis I er i tvivl, om hvor ferien skal gå hen, eller ønsker I blot hjælp til bookingen, sidder vores dygtige rejseeksperter klar på tlf. 7015 4141.


Villaggio dei Fioris faciliteter

Villaggio dei Fioris faciliteter

Villaggio dei Fiori byder jer velkommen i hyggelige omgivelser, hvor I både kan grille og spise udenfor i den fine have eller på terrassen. Ønsker I at udforske området, er der mulighed for at leje cykler på feriestedet for et lille gebyr, som er en hyggelig og let måde at komme rundt på. Hele familien kan nyde en dag ved poolområdet, hvor der er plads til at nyde solen på liggestolene og snuppe en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, hvor familiens mindste kan plaske rundt i børnebassinet. Når I skal til stranden, er der ca. 1,5 kilometer, til I når de brede sandstrande ved Adriaterhavet, som gør dette område særlig attraktivt.

Feriestedets beliggenhed

Feriestedets beliggenhed

Det fantastiske ved at bo i ferielejligheder er friheden til selv at vælge, hvornår man vil spise, og om man vil lave mad hjemme nogle af aftenerne. Der ligger et supermarked kun 500 meter fra Villaggio dei Fiori, som gør det nemt for jer at kokkerere middagen, hvis I ønsker en mere afslappet aften i vante omgivelser. Der er en skøn restaurant/pizzeria blot 500 meter fra ferielejlighederne, og ønsker I et større udvalg af spisesteder, kan I tage til selve Bibione Spiaggia, som er byens centrum, hvor der er et væld af skønne restauranter, caféer og isbutikker. 

Tag til det spektakulære Venedig

Tag til det spektakulære Venedig

Går ferien til Villaggio dei Fiori, er et smut til Venedig et fantastisk besøg at gøre sig! Venedig er betragtet som en af verdens mest romantiske byer med sine snævre gader og kanaler, som forbinder byen på den fineste måde. Venedig er udstyret med et væld af lækre restauranter med italienske klassikere, eksklusive designerbutikker og storslåede seværdigheder. Det primære transportmiddel i byen er de romantiske gondoler og mindre både. Hele familien vil blive imponeret af Venedig!