Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Bo 500 m fra stranden
Børnebassin ved poolen
Sjove, børnevenlige byer
Oplev romantiske Venedig
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m, Inkl. strand service
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
Bar
300 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m, Inkl. strand service
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
Bar
300 m

Det perfekte valg til børnefamilier

Tag på en solrig, afslappende og hyggelig ferie i private omgivelser i Villaggio Paradiso ferielejligheder. Disse ferielejligheder er beliggende i Lido del Sole, hvor I kommer til at bo blot 500 meter fra stranden. Feriestedet består af lejligheder, som alle har terrasse, som giver jer de bedste forudsætninger for at nyde de varme sommeraftener med familien. Når I trænger til en dukkert i varmen, kan I hoppe i den udendørs swimmingpool, hvor familiens mindste frit kan boltre sig i det separate børnebassin. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 500 m, Inkl. strand service
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solarium
Bar/Restaurant
Bar
300 m
Restaurant
300 m
Café
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
Grill tilladt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Nærmeste by
Bibione, 300 m
Antal lejligheder
Antal: 20
Butikker
Supermarked
300 m

Villaggio Paradiso ferielejligheder

Læs mere om Villaggio Paradiso her

Læs mere om Villaggio Paradiso her

Villaggio Paradiso er et ideelt feriested for jer, der ønsker tæt beliggenhed til stranden, familievenlige faciliteter og rig mulighed for selv at tilrettelægge ferien i jeres eget tempo. Ferielejlighederne er placeret i et skovrigt område, hvor I kan nyde naturen og ferie roen i læ for solskin, efter en dag på stranden. 

Friferie har et væld af skønne, familievenlige ferielejligheder på Adriaterhavskysten, og I kan nemt og hurtigt booke jeres foretrukne ferielejlighed online her på siden eller via vores erfarne rejseeksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar med gode råd og tips. 

Snup en forfriskende dukkert

Snup en forfriskende dukkert

Med Italiens herlige, varme klima kan det være noget så tiltrængt med en dukkert. Det er der både mulighed for ved ferielejlighederne i den indbydende swimmingpool, hvor der for de små er et børnebassin, så de kan more sig i trygge rammer. 

Drømmer I om en stranddag, er det blot en gåtur på 500 meter gennem en skyggefuld skov, til I møder synet af den smukke Adriaterhavskyst. Brede sandstrande, farverige parasoller og solskin dagen lang er, hvad I kan glæde jer til at nyde godt af ved Villaggio Paradiso ferielejligheder.

Villaggio Paradisos beliggenhed

Villaggio Paradisos beliggenhed

Disse familievenlige ferielejligheder er beliggende i Bibione, som er et af Italiens mest kendte rejsemål, hvor I har de helt rette rammer for at få en afslappet og fornøjelig ferie for hele familien. Bibione er en lille hyggelig badeby med en masse ferieboliger og hoteller, hvor sol og strand vægter højt og gør dette feriested attraktivt. 

Villaggio Paradiso er placeret i Lido del Sole, som er den roligere del af byen. Tager I til Bibione Spiaggia, som regnes for at være centrum, finder I børnevenlige restauranter, små caféer og gode isbutikker til fine priser. I kan slentre rundt i de hyggelige butikker, hvor der kan købes souvenirs med hjem.  

Besøg romantikkens by

Besøg romantikkens by

Drager I til Bibione og bor i Villaggio Paradiso ferielejligheder, må I ikke snyde jer selv for et besøg til den romantiske perle, Venedig. Byen er kendt for sine smalle gader, stræder og kanaler, hvor I kan hoppe i en gondol og blive transporteret rundt i byen på den mest idylliske måde, mens I ser byens arkitektur fra en anden vinkel. Venedig er rig på udsøgte restauranter, eksklusive modebutikker og smukke seværdigheder.