Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Bibiones feriestemning
Store ferielejligheder
Tæt på restauranter
Poolområde til familien
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.3 km
Særskilt børnepool
Restaurant
200 m
Supermarked
100 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.3 km
Særskilt børnepool
Restaurant
200 m
Supermarked
100 m

Store og moderne ferielejligheder

Beliggende blot 10 minutters gang fra det skønne Adriaterhav på Italiens nordlige kyst i den hyggelige by Bibione ligger dette hyggelige ferielejlighedskompleks. Bo i de store, moderne 3-etagers lejligheder, hvor der er plads til hele familien, og nyd morgenkaffen på terrassen eller balkonen. Dagene kan I bruge på vandplaskeri i det skønne poolområde eller på at udforske den idylliske by Bibioens hyggelige gader. Når I bor på Villagio Selene, er rammerne helt sikkert sat for en skøn ferie med hele familien. Vil I gerne høre mere, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 15 41 41. Vi står klar til at hjælpe jer med at få den perfekte ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 1.3 km
Shuttlebus til stranden
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solarium
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
100 m
Diskotek
Max 1000 m
Butikker
Supermarked
100 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 62
Nærmeste by
Bibione, 300 m
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km

Velkommen til Villaggio Selene

Skøn pool og tæt ved strand

Skøn pool og tæt ved strand

Villaggio Selene har et dejligt poolområde bestående af en stor swimmingpool og en børnepool med rutsjebane til de mindste. Der er altså rig mulighed for at slippe jeres indre vandhunde løs. Nyd livet omkring pool med en kold is eller slap af med en god bog, mens børnene boltrer sig i det dejlige vand. Er I mere til sol og saltvand, kan I slappe af på den nærliggende strand, Bibione Spaggia. Her er der dagligt masser af aktiviteter på land og i vand for både børn og voksne, også hvis man ikke er den store strandløve.

Tæt på restauranter og barer

Tæt på restauranter og barer

Ferielejlighederne er placeret cirka 800 meter uden for Bibiones centrum. Det betyder, at man kan holde sin ferie i dejlige, rolige omgivelser, men samtidig være tæt på cafeer, restauranter og barer. Restauranterne serverer italiensk mad, når det er allerbedst. Det betyder, at I kan være sikre på, at det er lavet af de bedste og mest friske råvarer man kan finde. Italienerne sætter nemlig en stor dyd i deres madlavning, som de har stolte traditioner inden for. Her kan man altså forvente at få forkælet sine smagsløg!

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Når I bor på Villaggio Selene, er der ikke langt til indkøb, og det er en rigtig stor fordel, når hele familien er på ferie. Alle lejligheder har moderne, veludstyrede køkkener, hvor man nemt og hurtigt kan tilberede lækre, italienske måltider, som med sikkerhed vil være et hit hos hele familien. Når I køber ind, så gå især efter italienske specialiteter som tomater, basilikum, mozzarella og selvfølgelig frisk pasta. Disse varer fås nemlig ikke bedre end lige her i Italien. Mums!

Om området

Om området

Bibione er en hyggelig ferieby, som er populær blandt turister for sine hyggelige gader og fantastiske strande. Kan I ikke få nok af vandplaskeri i poolen og havet, så besøg det nærliggende badeland, hvor der er et væld af rutsjebaner for både de helt modige og de lidt forsigtige. 

Har I mod på en dagsudflugt, så befinder I jer under halvanden times kørsel fra fantastiske Venedig. Her kan man sagtens bruge en hel dag. Oplev den fantastiske arkitektur på Markuspladsen, eller sejl en tur med gondolerne, hvor I kan få en personlig serenade af gondolieren. Det er en oplevelse, man sent glemmer! Her er der også rig mulighed for at komme hjem med fantastiske souvenirs. Venedig er blandt andet kendt for sine mange maskemagere, som laver de smukkeste – og til tider uhyggelige – masker.

Med Badebussen til Bibione

Med Badebussen til Bibione

Ønsker I at komme på ferie uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen til Bibione den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien. Bussen stopper ved feriestedet Valbella - og derfra tager I en taxi det sidste stykke vej til feriestedet. - Super nemt og bekvemt. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.