Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Villenpark Sanghen

Alt det får I:
200 m til Gardasøen
Restaurant og indkøb
3 dejlige poolområder
Beliggende ved Marnerba
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Græs, 200 m
Restaurant
600 m
Supermarked
Nej, 2 km
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Græs, 200 m
Restaurant
600 m
Supermarked
Nej, 2 km
Legeplads
Bar

Velkommen til Villenpark Sanghen

Villenpark Sanghen er skønt beliggende på den vestlige side af Gardasøen, kun 4 km fra den hyggelige by Manerba del Garda og kun 30 km fra den romantiske borgby Sirmione. Villenpark Sanghen er et resort, hvor der tilbydes mange forskellige typer boliger. Villenpark Sanghen har en fantastisk beliggenhed med kun 200 meter fra Gardasøen. Så der er rig mulighed for at nyde søen og alle dens aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Græs, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
600 m
Bar
Pizzaria
Butikker
Supermarked
Nej, 2 km
For børn
Legeplads
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 100
Nærmeste by
Manerba, 5 km
Nærmeste lufthavn
Verona
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Underholdning
Animation

Villenpark Sanghen ved Gardasøen

Villenpark Sanghen

Villenpark Sanghen

Velkommen til Villenpark Sanghen, her tilbydes alle faciliteter der nemt kan danne rammen om jeres næste ferie. Feriestedet ligger kun 4 km fra den virkelig hyggelige by Manerba del Garda - og det vigtigste kun 200 m fra Gardasøen. Feriestedet tilbyder faciliteter for alle aldre - både jer der vil nyde Gardasøens vandaktiviteter og børnene der vil hygge sig på legepladsen.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Når I bor på Villenpark Sanghen, har I på stedet mulighed for at spise en hurtig pizza på deres pizzeria. Er I mere til a la carte er dette også en mulighed. Udover restaurant og pizzerier finder I på stedet også en bar - hvor tørsten kan slukkes på de varme dage. Naturligvis er der også mulighed for at køre en tur til Manerba del Garda, hvor I finder et væld af lækre restauranter. Ønsker I at handle ind til maden, som skal nydes i lejligheden, finder I indkøb kun 2 km fra feriestedet.

Poolområde og faciliteter

Poolområde og faciliteter

På Villenpark Sanghen finder I 3 dejlige poolområde, hvor I kan dase dagen lang. I kan naturligvis også kaste jer ud i en af de mange vand aktiviteter tilbud, som der udbydes ved søen. Ved pool og sø findes der liggestole - der kan benyttes (mod et mindre gebyr).

Området omkring Villenpark Sanghen

Området omkring Villenpark Sanghen

I området omkring feriestedet Villenpark Sanghen finder I mange hyggelige udflugtsmål. Det skal nævnes at I kan opleve den nærliggende by Manerba del Garda. I må heller ikke snyde jer selv for en tur til borgbyen Sirmione, hvor I finder mange hyggelige små gader med skønne restauranter og is caféer. Vi kan anbefale en sejltur udfra Sirmione - det er en skøn oplevelse for hele familien.