Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Gode familierammer
Grønt poolområde
Adriaterhavets strande
600 m fra Bibione
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.2 km
Særskilt børnepool
Supermarked
500 m
Bar
500 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 1.2 km
Særskilt børnepool
Supermarked
500 m
Bar
500 m

Beliggende i grønne, idylliske omgivelser

White Star er et mindre feriested med ferielejligheder, som ligger i et roligt område med store grønne arealer. Lejlighederne ligger enten i stueplan eller på første sal med terrasse eller balkon. I kan glæde jer til det indbydende poolområde med tilhørende børnebassin, som giver de små de bedste forudsætninger for at plaske rundt i trygge rammer. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 1.2 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Butikker
Supermarked
500 m
Bar/Restaurant
Bar
500 m
Diskotek
Max 1000 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 98
Nærmeste by
Bibione, 600 m
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
Ved siden af boligen

Velkommen til White Star

Hold ferie på White Star

Hold ferie på White Star

Der er god grund til at overveje White Star som jeres næste rejsemål, hvis I drømmer om en afslappet badeferie ved den italienske Adriaterhavskyst. Her er der både pool og strand til den skønneste badeferie. Der er masser af hjælp at hente, hvis I er i tvivl om, hvor ferien skal gå hen. 

I kan kontakte vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141, som sidder klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmerejse. Ønsker I blot at booke jeres næste ferie hurtigt og nemt, kan I gøre det ubesværet her på vores website.

Nyd en afslappet ferie på White Star

Nyd en afslappet ferie på White Star

White Star er et suverænt feriested til at få koblet helt af fra hverdagens travlheder. Poolområdet er placeret i grønne omgivelser, som hjælper en til at nyde ferieroen med natur på tæt hold. Foruden den store swimmingpool kan familiens mindste hoppe i vandet i den separate børnepool for at kunne boltre sit frit og trygt. 

White Star ligger 1100 meter fra nærmeste strand, hvor I for alvor kan nyde Adriaterhavets smukke kyst. Der er i højsæsonen (juli-august) gratis bus til stranden samt en solstol, en solseng og en parasol inkluderet i prisen.

Udforsk området

Udforsk området

White Star ligger kun 600 meter fra centrum af Bibione, hvor der er lækre restauranter, hyggelige caféer og fristende isbutikker. White Star ligger desuden også kun 500 meter fra nærmeste supermarked, som gør det let for jer, hvis I ønsker at lave nogle af dagens måltider hjemme i lejligheden, som er den store fordel ved at bo i en ferielejlighed. Med en ferielejlighed har I den fulde frihed til at styre jeres ferie i netop det tempo, I finder passende.