Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Familievenlige attraktioner
Aktiv ferie i grønne omgivelser
Gode faciliteter og poolområde
Komfortable moderne feriehuse
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads

Winterberg er ideelt til den aktive familieferie

Tag på familieferie til Winterberg og bo midt i naturen med adgang til et væld af friluftsaktiviteter og sport for både store og små. Winterberg byder på timevis af leg og underholdning for børn, indendørs pool samt friluftsaktiviteter såsom mountainbiking, golf og vandsport. Tag på udflugt til forlystelses- og klatreparker i området omkring Winterberg. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Vandland
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Miniklub
Wellness/Spa
Sauna
Aktiviteter ved strand
Vandski
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Parkering
WIFI
Sport
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Forlystelsespark
Golf
9- hullers bane - mod betaling
Multisportsbane
Sportsturneringer
Trampolin

Velkommen til Winterberg

Moderne og komfortable ferieboliger i naturen

Moderne og komfortable ferieboliger i naturen

Feriestedet Winterberg er den oplagte base til jeres familieferie i Sauerland i Tyskland. De ialt 200 ferieboliger ligger spredt udover et grønt og roligt område midt i naturen. Og i kan vælge mellem forskellige typer og størrelser, som passer til netop jeres behov og ønsker. Alle ferieboliger indeholder kombineret opholdsrum- og spiseplads, køkken samt terrasse med tilhørende havemøbler.    

Bademuligheder og sportsaktiviteter på Winterberg

Bademuligheder og sportsaktiviteter på Winterberg

Både børn og voksne behøver bestemt ikke at kede jer på ferien når i bor på feriestedet Winterberg. Hér kan I nemlig boltre jer i den indendørs pool med børnebassin og vandattraktioner for de mindste. I kan desuden også glæde jer til et hav af muligheder såsom fodbold, golf, vandski, bordtennis, legepladser, hoppepude samt miniklubben med underholdning og sjov for de mindste med bjørne-maskotten Bollo. 

Spis godt både ude eller hjemme i egen feriebolig

Spis godt både ude eller hjemme i egen feriebolig

Når sulten melder sig, kan I nyde både morgen-, middag- og aftensmad på feriestedets Café-Bistro Woods, hvor I også finder en særlig børne-menu for de mindste. I kan også benytte jer af både snackshop og take-away, så I kan snuppe et hurtigt og lækkert måltid på farten. Hvis I hellere vil nyde et lækkert måltid i jeres egen feriebolig, kan I også købe et udvalg af dagligvarer i feriestedets velassorterede  parkshop.        

Besøg områdets mange spændende attraktioner

Besøg områdets mange spændende attraktioner

Vandreentusiaster kan se frem til ca. 154 km vandrestier igennem skov og det smukke landskab i Sauerland. Er I mere til mountainbike, kan både nybegyndere og øvede prøve kræfter med de mange gode faciliteter og stier i Bikearena Sauerland. Og hvis I gerne vil opleve mere af området omkring feriestedet Winterberg, kan I besøge den lille by af samme navn eller tage familien med til forlystelsesparken Fort Fun Adventure Land, køre i sommer-bobslædebane samt klatre til tops i Winterberg klatrepark eller Panorama Adventure Bridge. Endeligt kan I benytte jer af det gratis Sauerland Card, som giver jer fri offentlig transport og rabatter til områdets aktiviteter.