Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Centralt placeret i Empuriabrava
150 m fra den skønne sandstrand
Pool, restaurant og hyggelig bar på feriestedet
Gode og velindrettede ferielejligheder
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 150 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 150 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Legeplads

Bedste ferielejligheder i Costa Brava

Kun 150 meter fra en dejlig sandstrand og det skønne Baleariske Hav ligger dette store, familievenlig ferielejlighedskompleks. Komplekset er placeret i den historiske by Empuriabrava, der er kendt for sine fine kanaler, som leder tankerne hen på smukke Venedig. Lejlighedshotellet tilbyder masser aktiviteter for både børn og voksne, så I er garanteret en ferie, hvor der både er plads til sjov, leg og afslapning. Vil I høre mere? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 150 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Babypool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Diskotek
Poolbar
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Generelt
Infomat
Leje af værdiboks
Nærmeste by
Empuriabrava
Nærmeste lufthavn
Girona, 48 km
Parkering
Garage - mod betaling
Strygejern
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Minigolf
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Underholdning
Animation

Velkommen til Xon's Playa

Poolbar, frokostbuffet og restaurant

Poolbar, frokostbuffet og restaurant

Bliver I tørstige i den spanske sommersol, tilbyder komplekset en veludstyret bar nær poolområdet. Frokosten kan I indtage i den lækre frokostbuffet, og når det bliver aftensmadstid, kan I indtage den i den dejlige restaurant. Xon's Playa tilbyder desuden en pic-nic service, hvor I, mod betaling, kan bestille en madpakkekurv, som man kan tage med på stranden eller på udflugt. 

Moderne pool og et stenkast fra stranden

Moderne pool og et stenkast fra stranden

Xon's Playa har et skønt poolområde med en stor, rektangulær pool til de største og også en børnepool til de mindste. Området er omringet af indbydende solsenge, hvor man nemt kan slappe af med en god bog og en kold drink.

Lejlighedshotellet ligger blot et stenkast fra en dejlig, bred sandstrand ved navn Platja Empuriabrava. Stranden er 1,5 kilometer lang og helt op til 100 meter bred og her er masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Indkøb lige ved hånden

Indkøb lige ved hånden

Hver af de 210 moderne lejligheder er udstyret med et fint køkken, hvor man snildt kan kreere lækre, spanske-inspirerede måltider. Når køleskabet skal fyldes, kan I købe ind i det supermarked, som hører til komplekset. Her kan I købe lokale kvalitetsråvarer, frisk frugt og grønt, vand, vin og sodavand. 

Om området

Om området

Lejlighedshotellet og byen er placeret midt i et smukt naturreservat, som hvert år tiltrækker mange turister. Det er derfor oplagt at leje en cykel eller trække i vandreskoene og bevæge jer ud på én af de mange vandre- og cykelruter og opleve naturen på allernærmeste hånd. En anden oplagt aktivitet er en smuttur til den imponerende storby Barcelona. Byen ligger nemlig kun 2 timers kørsel væk.