Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
150 m fra den skønne sandstrand
Gode og velindrettede ferielejligheder
Pool, restaurant og hyggelig bar på feriestedet
Centralt placeret i Empuriabrava
Top faciliteter
Strand
Sand, 150 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 150 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Bedste ferielejligheder i Costa Brava

Kun 150 meter fra en dejlig sandstrand og det skønne Baleariske Hav ligger dette store, familievenlig ferielejlighedskompleks. Komplekset er placeret i den historiske by Empuriabrava, der er kendt for sine fine kanaler, som leder tankerne hen på smukke Venedig. Lejlighedshotellet tilbyder masser aktiviteter for både børn og voksne, så I er garanteret en ferie, hvor der både er plads til sjov, leg og afslapning. Vil I høre mere? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 150 m
Pool
Babypool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Pool bar
Restaurant
Bar
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Informat
Leje af værdiboks
Strygejern
Mini golf
Billard/pool
Sportsfaciliteter
Fitness
Bordtennis
Generelt
Nærmeste by
Empuriabrava
Parkering
Garage - mod betaling
Nærmeste lufthavn
Girona, 48 km
Butikker
Supermarked
Underholdning
Diskotek
Animation

Velkommen til Xon's Playa

Poolbar, frokostbuffet og restaurant

Poolbar, frokostbuffet og restaurant

Bliver I tørstige i den spanske sommersol, tilbyder komplekset en veludstyret bar nær poolområdet. Frokosten kan I indtage i den lækre frokostbuffet, og når det bliver aftensmadstid, kan I indtage den i den dejlige restaurant. Xon's Playa tilbyder desuden en pic-nic service, hvor I, mod betaling, kan bestille en madpakkekurv, som man kan tage med på stranden eller på udflugt. 

Moderne pool og et stenkast fra stranden

Moderne pool og et stenkast fra stranden

Xon's Playa har et skønt poolområde med en stor, rektangulær pool til de største og også en børnepool til de mindste. Området er omringet af indbydende solsenge, hvor man nemt kan slappe af med en god bog og en kold drink.

Lejlighedshotellet ligger blot et stenkast fra en dejlig, bred sandstrand ved navn Platja Empuriabrava. Stranden er 1,5 kilometer lang og helt op til 100 meter bred og her er masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Indkøb lige ved hånden

Indkøb lige ved hånden

Hver af de 210 moderne lejligheder er udstyret med et fint køkken, hvor man snildt kan kreere lækre, spanske-inspirerede måltider. Når køleskabet skal fyldes, kan I købe ind i det supermarked, som hører til komplekset. Her kan I købe lokale kvalitetsråvarer, frisk frugt og grønt, vand, vin og sodavand. 

Om området

Om området

Lejlighedshotellet og byen er placeret midt i et smukt naturreservat, som hvert år tiltrækker mange turister. Det er derfor oplagt at leje en cykel eller trække i vandreskoene og bevæge jer ud på én af de mange vandre- og cykelruter og opleve naturen på allernærmeste hånd. En anden oplagt aktivitet er en smuttur til den imponerende storby Barcelona. Byen ligger nemlig kun 2 timers kørsel væk.