Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Zaton Holiday Resort

Alt det får I:
Restaurant og supermarked
Suverænt poolområde
Bred vifte af faciliteter
1,5 km lang badestrand
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand
Restaurant
Legeplads
Bar
Udendørs terrasse
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand
Restaurant
Legeplads
Bar
Udendørs terrasse

Imponerende poolområde og sin egen strand

Zaton Holiday Resort byder jer velkommen med et suverænt poolområde, hvor der er masser af plads til familiens vandhunde. Feriestedet råder over hele 9 swimmingpools i forskellige størrelser og inkluderer en wellnesspool med hydromassage. De mindste kan boltre sig i børnebassinet med diverse legeredskaber eller suse ned ad vandrutsjebanen. I har fra ferieparken direkte adgang til en pragtfuld sandstrand, der strækker sig 1,5 km langs den smukke kyst. Her kan der bades og soles til den helt store guldmedalje. I kan leje liggestole og parasoller, og ønsker I lidt spænding, kan I prøve kræfter med windsurfing, vandski og dykning. Er I til fart? Lej en vandscooter eller hop på en bananbåd - I vil med garanti få det sjovt! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Mod betaling
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Udendørs terrasse
For børn
Legeplads
Miniklub
Aktiviteter ved strand
Dykning
Vandski
Wind surfing
Ferietema
Strandferie
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Handicap faciliteter
Nærmeste lufthavn
Split, 167 km
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Minigolf
Ridning
Udlejning af kanoer
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Fodbold
Golf
Multisportsbane
Tennis
Vand aerobics

Velkommen til Zaton Holiday Resort

Om Zaton Holiday Resort

Om Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort er et sandt ferieparadis, hvor der er faciliteter og aktiviteter for både store og små. Feriekomplekset byder på lejligheder, som er spredt på en stor grund med duftende fyrretræer, og som alle har køkken, TV og terrasse, hvor I kan nyde de varme sommeraftener ude. Zaton Holiday Resort har alle de faciliteter, I får brug for på familieferien. Jeres foretrukne ferielejlighed kan bookes på direkte her på Friferies website eller via vores hjælpsomme rejserådgivere på tlf. 7015 4141.
Hav det sjovt på Zaton Holiday Resort

Hav det sjovt på Zaton Holiday Resort

Børn som voksne vil finde en bred vifte af aktiviteter, de vil synes er sjove på Zaton Holiday Resort. I kan eksempelvis udfordre familien til et slag tennis, minigolf, dart eller bordtennis. I kan også tage ud at ride eller cykle for at udforske området og naturen omkring feriekomplekset, og ønsker I at røre kroppen lidt ekstra, kan I benytte jer af fitnesscenteret. Familiens mindste kan more sig på legepladsen med andre feriegæster, og i løbet af dagen er der en masse kreative aktiviteter og lege i miniklubben for de små. Underholdningsteamet vil sørge for sjov og hyggelig underholdning til glæde for jer. På stranden er der som nævnt mulighed for at dykke, snorkle, sejle i kano eller windsurfe (alt mod betaling).

Feriekompleksets andre faciliteter

Feriekompleksets andre faciliteter

Foruden et stort aktivitetsprogram og et vandparadis uden lige byder Zaton Holiday Resort ligeledes på restauranter, hvor I kan smutte hen, når sulten melder sig, så I slipper for en lang køretur. Der er både en a la carte og en buffet at vælge ud fra, som serverer traditionelle, kroatiske retter, som I kan nyde på de skyggefulde terrasser. Ønsker I at lave maden selv nogle af dagene, eller står I blot og mangler nogle fornødenheder på ferien, kan I handle ind i Zatons eget supermarked. I kan derved kreere dagens måltider i jeres ferielejlighed og nyde den lige der, hvor I lyster.

Naturoplevelser i nærheden

Naturoplevelser i nærheden

Med en køretur kun 2 timer fra ferielejlighederne finder I nogle af de mest eventyrlige naturparker, hvor I kommer langt væk fra hverdagens stress og jag og blot kan nyde synet af naturens værker. Plitvice-søerne er smukke, idylliske søer i forskellige niveauer, som vil imponere alle aldre. De vil med sikkerhed give lyst til at hoppe i det paradis-lignende vand, men det er gjort ulovligt for at holde søerne og naturparken så ren som mulig. I kan også tage til Krka-vandfaldene, hvor I endda kan booke en sejltur tæt på de fascinerende vandmasser. En endagsudflugt til disse naturoplevelser vil bestemt glæde hele familien.