Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Alsace

Nyd naturen og de maleriske landsbyer
Maleriske små landsbyer
Idyllisk område og smuk natur
Skønne ferielejligheder
Den berømte vinrute
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Alsace

Alsace udgør det nordøstlige Frankrig med de smukke Vosgeserbjerge og de storslåede vinmarker. Området er specielt kendt for sine gode vine og de mange små vinbønder, der gerne byder jer velkommen indenfor til lidt vinsmagning og køb. Her kan I køre rundt i det fantastiske landskab og prøve alle former for egnsspecialiteter i de utallige små byer. Alsace udgør en unik sammensmeltning af tysk og fransk kultur og tradition, som er med til at give regionen et finurligt og interessant udtryk. Af de større byer er Strasbourg og Colmar bestemt et besøg værd med deres karakteristiske huse og hyggelige byliv. Udflugtsmulighederne er også utallige med både Tyskland og Luxembourg indenfor rækkevidde. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Alsace

Ferielejligheder omgivet af skøn natur

Ferielejligheder omgivet af skøn natur

Ønsker I friheden til selv at bestemme jeres ferie-tempo, så er det ferielejligheder, I skal vælge. Her kan I føle jer hjemme og nyde tilværelsen. Ønsker I nyere og komfortable lejligheder, foreslår vi feriestedet La Petite Venise, her får man en central beliggenhed i den maleriske by Colmar med de smukke bindingsværkshuse. Ønsker man ferielejlighed hos et spændende feriested, der er inspireret af den lokale arkitektur, anbefaler vi feriestedet Le Clos d'Eguisheim. Find og bestil den ferielejlighed der passer bedst til jer online her på siden eller kontakt vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Kulturelle og spændende byer med shoppemuligheder

Kulturelle og spændende byer med shoppemuligheder

I Alsace-regionen er der rig mulighed for både at opleve storbyer såvel som små, antikke landsbyer. Alsaces hovedstad, Strasbourg, er en populær destination, som byder på en masse seværdigheder, madoplevelser og shoppemuligheder. Desuden huser Strasbourg også øen, Grand Île, som er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Til de shopping-glade råder Strasbourg både over store indkøbscentre og små markeder. 

Endnu en spændende by i Alsace er Mulhouse, som er kendt for dens unikke museer, historiske udvikling og kreative stemning. Den charmerende by Colmar, som er kendt som den alsaciske vinhovedstad, er helt klart også et besøg værd. Byen emmer af charme og romantik med dens renæssancebygninger, blomsterornamenter og kanaler.


Natur og seværdigheder

Natur og seværdigheder

Nyd naturen og den friske luft i Alsaceområdet og besøg en af de 21 naturreservater eller de 2 nationalparker på UNESCO's verdensarvsliste, Vosges du Nord og Ballon des Vosges. Udover den skønne natur er der også mange seværdigheder i Alsace. Besøg byen Strasbourg, hvor det er et must at se den store og smukke Notre Dame-katedral eller tag forbi det charmerende og historiske kvarter La Petite France. Hvis I aflægger et besøg til byen Colmar, kan I se det hyggelige kvarter Le Petite Venise og tage en sejltur på de små kanaler eller et besøg til den gamle by. God fornøjelse! 

Fransk gastronomi

Fransk gastronomi

Er du en vinelsker, så vil du falde pladask for Alsaceområdet. Oplev den smukke og berømte vinrute Route des vins d'Alsace. En uforglemmelig rute der byder på perlerækker af blomsterudsmykkede landsbyer og kendte vinområder. Her har I mulighed for at deltage i vinfester, gå på vandreture og besøg hyggelige restauranter med lokale egnsretter og specialiteter som foie gras, tarte flambée og bløde oste. Klassikere som den sprøde baguette og brie kommer I ikke uden om, og til den søde tand finder I mange lækre franske konditorkager.