Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Ardèche

Highlights fra Ardèche
Afslappende og aktiv ferie i naturen
Familievenlig ferielejligheder
Sejl- og svømmeture på floden
Oplevelser i Ardèche-slugten
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ardèche er for alle til naturskøn ferie

Det skønne franske landskab ved Ardèche er et utroligt indbydende område, hvor I kan komme på ferie i en ferielejlighed med god beliggenhed. Alle ferielejligheder er af høj kvalitet og nøje udvalgt af Friferie, så I får den bedste sommerferie nogensinde. I har mulighed for både at tage på sejl- og badeture, få historiske og kulturelle oplevelser, samt vandre og lave mange andre aktiviteter i den smukke natur. En kæmpe fordel ved at holde ferie i en ferielejlighed er, at den fungerer som en hjemlig base, hvor alt foregår på jeres egne præmisser - og I jeres helt eget tempo. I får altså en ferie, lige som I bedst kan lide den. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Ardèche

Information om ferielejlighederne

Information om ferielejlighederne

Ferielejlighederne ligger i den franske region Rhône-Alpes i området Ardèche i Sydfrankrig, hvor byen Privas er hovedby. En ferielejlighed er perfekt for jer, hvis I vil på en afslappende ferie på jeres egne præmisser, hvor I kan tage på udflugter i naturen, får mulighed for at bade på stranden og nogle steder i poolen, og blot elsker bjergområder med mange aktiviteter. Bliv meget klogere på ferielejlighederne i Ardèche her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 7015 4141, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer afsted på ferie.  

Naturoplevelser i Ardèche

Naturoplevelser i Ardèche

Ardèche har mange naturoplevelser, og området er særligt kendt for dets meget unikke natur. I Ardèche ligger nationalparken Cévennes og Monts d'Ardèche Natural Regional Park, hvor I kan gå på opdagelse i den franske fauna og flora. Området rummer også den meget populære slugt Gorge de l’Ardèche, hvor den brede Ardèche flod løber igennem og under den naturskabte bro Pont d’Arc. Det er et helt utroligt syn, og man har svært ved at forstå, hvordan naturen kan forme sig sådan.

Mulighederne ved Ardèche floden

Mulighederne ved Ardèche floden

Flodens bredde, det indbydende, stilleløbende vand og skønne omgivelser får hvert år mange ferieglade vandhunde til at ro i kano eller kajak på floden i gennem den smukke slugt. Flere steder kan I lægge til land, og hvis I har husket badetøjet, kan I tage en forfriskende svømmetur i flodens vand fra ét af de mange grovsandet steder ved flodbredden. Det er en helt speciel oplevelse, som I aldrig vil glemme. Det er også her, at idylliske rammer mødes med adrenalinen, der tager jeg ned ad floden i susende fart med river-rafting.    

Flere spændende oplevelser

Flere spændende oplevelser

I Ardèche har I også mulighed for at tage på besøg i de spændende grotter og huler, hvor der i jordens indre gemmer jer unikke oplevelser med drypsten og hulemalerier fra fortiden. Vil I prøve fransk vin, skal I tage til Valvigniéres-området og besøge de franske vingårde eller vinslotte, de såkaldte Château’er. Ardèche har oplevelser for alle aldre og behager alle interesser, om I vil være kulturelle, historiske eller aktive, så venter dette skønne område kun på at blive udforsket af jer!