Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Ardèche

Ardèche er for alle
Ferielejligheder i skøn natur
Oplevelser i den smukke Ardèche slugt
Sejl- og svømmeture på floden
Afslappende og aktiv ferie i fantastiske omgivelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Ardèche

Det skønne franske landskab ved Ardèche er et utroligt indbydende område, hvor I kan komme på ferie i en ferielejlighed med mulighed for både sejl- og badeture, historiske og kulturelle oplevelser, samt vandre og lave mange andre aktiviteter i den smukke natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Ferieboliger - Ardèche

Læs mere om Ardèche

Information om ferielejlighederne

Information om ferielejlighederne

Ferielejlighederne ligger i den franske region Rhône-Alpes i området Ardèche i Sydfrankrig med Privas som hovedbyen. En ferielejlighed er perfekt for jer, hvis I vil på en afslappende ferie på jeres egne præmisser med udflugter i naturen, mulighed for badning og elsker bjergområder med mange aktiviteter. Bliv meget klogere på ferielejlighederne i Ardèche her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 7015 4141, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer afsted på ferie.  

Naturoplevelser i Ardèche

Naturoplevelser i Ardèche

Ardèche har mange naturoplevelser, og området er særligt kendt for dets meget unikke natur. I Ardèche ligger nationalparken Cévennes og Monts d'Ardèche Natural Regional Park, hvor I kan gå på opdagelse i den franske fauna og flora. Området rummer også den meget populære slugt Gorge de l’Ardèche, hvor den brede Ardèche flod løber igennem og under den naturskabte bro Pont d’Arc. 

Mulighederne ved Ardèche floden

Mulighederne ved Ardèche floden

Flodens bredde, det indbydende, stilleløbende vand og skønne omgivelser får hvert år mange ferieglade vandhunde til at ro i kano eller kajak på floden i gennem den smukke slugt. Flere steder kan I lægge til land, og hvis I har husket badetøjet, kan I tage en forfriskende svømmetur i flodens vand fra ét af de mange grovsandet steder ved flodbredden. Det er en helt speciel oplevelse, som I aldrig vil glemme.   

Flere spændende oplevelser

Flere spændende oplevelser

I Ardèche har I også mulighed for at tage på besøg i de spændende grotter og huler, hvor der i jordens indre gemmer jer unikke oplevelser med drypsten og hulemalerier fra fortiden. Vil I prøve fransk vin, skal I tage til Valvigniéres-området og besøge de franske vingårde eller vinslotte, de såkaldte Château’er. Ardèche har oplevelser for alle aldre og behager alle interesser, om I vil være kulturelle, historiske eller aktive, så venter dette skønne område kun på at blive udforsket af jer!