Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Bretagne

Et sandt paradis for naturelskere
Skønne ferielejligheder
Dejlige badestrande
Vild natur og små fiskerhavne
Et sandt paradis for vandsportselskere
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Bretagne

Bretagne er en fransk region og den bretonske nations hjemland. Med en beliggenhed omgivet af Alanterhavskysten fra hele tre sider, finder I både lange milde badestrande, klippekyster, vild natur, små fiskerhavne og et væld af udendørs aktiviteter. Bretagne er bestemt en region for sig med sin keltiske kultur og spændende traditioner. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Bretagne

Find en ferielejlighed i Bretagne

Find en ferielejlighed i Bretagne

Bretagne ligger i den vestligste del af Frankrig og er omgivet af Atlanterhavet til hele tre sider, den yderste del går endda under navnet "verdens ende". Her kan du opleve milde badestrande og dramatiske klippekyster. Bretagne er en region for sig selv med smukke fiskerbyer. Book ophold i Bretagne i en ferielejlighed og oplev den ultimative frihed til at gøre nøjagtig, hvad der passer dig. Book online her på siden eller kontakt en af Friferies erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Oplevelser ved vandet

Oplevelser ved vandet

Strandene i Bretagne er ikke præget af den helt store turisme, hvilket giver masser af plads. Specielt badebyen La Baule er værd at nævne, da den byder på lækre sandstrande, smuk strandpromenade, hyggelige restauranter og sjove forlystelser. I Saint-Nazaire kan du få dig en helt særlig oplevelse. Her finder du nemlig den eneste flydende ubåd Espadon, som er 78 meter lang, hvor man her kan få sig en guidet tur.

Seværdighedsrige byer

Seværdighedsrige byer

I Carnac kan du opleve 3000 forhistoriske bautasten, der er opstillet i grupperinger. Endvidere kan man finde Morbihan-bugten, der byder på sejlbåde, småøer og hyggelige små landsbyer. Den lyse havneby Nantes er levende og fuld af dynamik. Her finder man gode shoppingmuligheder og et interessant museum om Jules Verne, der var en verdensberømt forfatter. Saint-Malo er en fredelig og hyggelig by. I den gamle bydel kan man finde smalle gader, en bymur og gråbrune granithuse. Her kan du spise en middag i rolige og hyggelige omgivelser. Book en ferielejlighed i nærheden af de byer i Bretagne du vil besøge.

Bretagne på en tallerken

Bretagne på en tallerken

Med sin placering ud til Atlanterhavet byder Bretagne på en masse frisk fisk, hummer, østers og muslinger. Køkkenet i Bretagne bruger også særligt hjemmedyrkede grøntsager som især artiskokker, blomkål og løg. Den lokale specialitet, galette, som er boghvedepandekager, er noget man bør prøve, hvis man besøger Bretagne. Endvidere gør denne franske region sig meget i cider, og man bør især smage dessertvinen Muscadet. Tag nogle af de lokale smage med hjem i ferielejligheden og nyd dem i eget og mere intimt selskab.