Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Charente-Maritime

En rejsemål for hele familien
Sjove seværdigheder for hele familien
Hyggelige og intime havnebyer
Naturskønne landskaber
Skønne ferielejligheder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Charente-Maritime

Charente-Maritime er beliggende i den sydvestlige del af Frankrig med en smuk kyststrækning ud til Atlanterhavet. Denne charmerende region er præget af hyggelige havnebyer, flotte skovområder og skønne badestrande. I får rig mulighed for at slappe af og nyde ferieroen med en dag på stranden, med en gåtur i de idylliske skove eller mens I nyder godt af de lokale specialiteter. Med en ferielejlighed får I de helt rette forudsætninger for at opleve Charente-Maritime på bedste vis samtidig med, at I kan koble helt af i smukke og rolige omgivelser i selskab med familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Charente-Maritime

Hvorfor bo i en ferielejlighed?

Hvorfor bo i en ferielejlighed?

Der er et hav af grunde til, hvorfor en ferielejlighed er det ideelle valg på familieferien. I har den fulde frihed til at tilrettelægge jeres ferie, som I ønsker, når I bor i en ferielejlighed. I kan f.eks. nemt selv kokkerere dagens måltider hjemme i mere afslappende og private omgivelser eller vælge at gå ud at spise på de nærliggende restauranter eller besøge de omkringliggende seværdigheder i jeres eget tempo. Find og bestil netop den ferielejlighed der passer til jeres families ønsker og behov online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Oplevelser for familiens mindste

Oplevelser for familiens mindste

Charente-Maritime er et fantastisk rejsemål for børnefamilier, da regionen har dejlige badestrande, hvor I kan bruge en hel dag med at bygge flotte sandslotte, plaske rundt i havet og slappe af i solen med en kold forfriskning. Foruden skønne stranddage vil børnene elske en dag i badeland, hvor I f.eks. kan tage til det tropiske vandparadis Les Antilles de Jonzac, som ligger i hjertet af Saintonge-området, eller I kan besøge vandlandet Iléo Aquatic Center, som byder på vilde rutsjebaner, surfbaner og børnevenlige bassiner. Skulle I blive træt af vandplaskeri, kan I tage et smut forbi en af regionens mange dyreparker. I La Palmyre Zoo kan I se og studere dyr fra hele verden, som er en stor oplevelse for både store og små. I kan også tage til La Rochelle Aquarium, som er helt spektakulært, da man kommer på en rejse gennem alverdens oceaner og møder imponerende skabninger, som vil betage hele familien.

Flotte seværdigheder

Flotte seværdigheder

Måske I kan genkende Fort Boyard fra TV-programmet "Fangerne på fortet"? Dette storslået fort beliggende i havet, kan I sejle ud til og se den gamle bygning fra en båd. I kan også besøge Les Château des Enigmes, som er er smukt slot og en oplevelse for hele familien, da rundturen er lavet som en mission sammen med tre musketerer, man skal gennemføre. Dette vil de små elske! Er I i Rochelle, bør I se den gamle autentiske havn, hvor de tre historiske tårne står. I kan fra en ferielejlighed nemt besøge netop de seværdigheder, der falder i jeres smag præcis, når I ønsker.

Gastronomi i Charente-Maritime

Gastronomi i Charente-Maritime

Der er god grund til at glæde sig til alle de udsøgte måltider og delikate specialiteter, I skal nyde på ferien i Charente-Maritime. Området er særligt kendt for sine østers, og I kan endda besøge La Cité de l'Huitre, som er et østers-center, hvor I på bedste vis kan opleve de mange smage, der findes indenfor denne luksuriøse spise. Især de friske østers fra øen Marannes-Oléron er eftertragtet og i høj kurs. Regionen er også berømt for sin stærke cognac, som I bør smage, hvis I er til denne likør. Med en ferielejlighed kan I selv afgøre, om I vil købe friske råvarer med hjem og kreere aftenens middag hjemme i mere afslappede rammer, eller om I ønsker at besøge en af de skønne restauranter i nærheden og smage, hvordan franskmændene tilbereder de lokale specialiteter på deres manér.