Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Den Franske Riviera

Den skønneste kyststrækning til badeferien
Gastronomi og shopping i særklasse
Solrig og kulturel ferie
Byer med vidt forskellig karakter
Palmefyldte strandpromenader
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder ved Den Franske Riviera

Oplev den unikke stemning ved Côte d’Azur. Området byder på en lang række af interessante byer med vidt forskellig karakter, så her er rig mulighed for en solrig byferie. I finder også mange spændende friluftsaktiviteter for hele familien, som bl.a. surfing, kanotur, byvandring og meget meget mere. Den Franske Riviera oser af sydlandsk stemning med hvide sandstrande, palmeklædte promenader, historisk kultur, lækker mad og ikke mindst masser af shopping muligheder. Côte d'Azur er den perfekte middelhavsdestination og tiltrækker mange glade ferie gæster, som ønsker at nyde solen, livet og det azurblå hav. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Den Franske Riviera

Skønne ferielejligheder for hele familien

Skønne ferielejligheder for hele familien

Den fasionable del af Cote d'Azur kaldes for Rivieraen. Her har I rig mulighed for at opleve ægte middelhavsstemning ved at bo i centralt beliggende lejligheder i en af de populære byer. I finder rummelige lejligheder til hele familien, som danner de ideelle rammer for at kunne udforske Rivieraen. Ved en ferielejlighed kan I nemt trække jer tilbage og nyde aftenens middag hjemme i mere afslappende og private omgivelser efter en oplevelsesrig dag. 

Sol og sommer ved Rivieraen

Sol og sommer ved Rivieraen

Navnet Cote d’Azur kommer af den oplysende azurblå farve fra havet. Langs Den Franske Riviera finder I sandstrande og pools i hobetal. Det subtropiske middelhavsklima gør rivieraen til en oplagt destination for charterrejsende, der længes efter sol, sommer og badeferie.

Fra juni til oktober er der rig mulighed for at bade i Middelhavet, hvor temperaturen topper i august måned med hele 25 grader. Lyder det som noget for jer, og vil I gerne høre mere, er det bare med at ringe til os på tlf. 70 15 41 41

Udforsk de populære rivierabyer

Udforsk de populære rivierabyer

Byerne ligger som perler på en snor og er alle omgivet af lækre sandstande. De mest populære rivierabyer er Nice, Cannes og St. Tropez. Byerne byder alle på museer, kunst, gamle bydele, shopping, herligt café- og restaurantliv, strandpromenader, markeder, hyggelige marinaer og ikke mindst en afslappende atmosfære. Besøg de mange fascinerende byer en efter en og indsnus den ægte sydfranske stemning.


Besøg Europas største marineland

Besøg Europas største marineland

En af de største attraktioner ved Côte d'Azur er det store Marineland. Parken ligger ud til Middelhavet et par kilometer fra centrum af byen Antibes-Juan-Les-Pins. Her kan man, som det eneste sted i Europa, opleve spækhuggere optræde. En dag i Marineland byder på forskellige shows med havdyr, diverse akvariums, en hajtunnel på 30 meter og alt, hvad der ellers berører havets dyb. Det er bestemt oplevelsen værd og børnene vil elske dette!   

På en gastronomisk rejse

På en gastronomisk rejse

Ved rivieraen kan man nyde de lokale specialiteter på en af de mange Michelin-restauranter eller andre gode spisesteder. Snyd ikke jer selv for at smage pissaladière, salade niçoise, ravioli, gnocchi, daube, stockfish, ratatouille, farcis niçois og tourte de blette. På de farvestrålende markeder finder I solmodne frugter og grøntsager og andre lokale produkter som honning, henkogt frugt og krydderier. I finder noget for en hver smag.