Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Franske Alper

Ferie og fart i De Franske Alper
Besøg Grenoble, Genève og Lyon
Ferielejlighed i bjergrigt område
Adrenalinfyldte aktiviteter
Oplevelsesrig natur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder og skønne ferieboliger i De Franske Alper

I De Franske Alper får I fantastisk bjergrig natur, mulighed for at være aktive, slappe af i smukke omgivelser, samt være kulturelle i en af de populære franske storbyer i alperne. Derudover er ferieboligerne i Frankrig nøje udvalgt til at give jer den bedste mulige ferieoplevelse! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Franske Alper

De Franske Alpers ferieboliger

De Franske Alpers ferieboliger

Ferieboligerne i De Franske Alper kommer med bjerge, natur og aktiviteter for alle og er meget andet end sne og ski. Ferieboligerne har god beliggenhed, skønne faciliteter og spændende udflugtsmål med mange sjove muligheder. Vil I holde ferie i en ferielejlighed i De Franske Alper, kan I finde den perfekte feriebolig for jer her på siden eller kontakte vores medarbejdere på 7015 4141.     

På tur i bjergene

På tur i bjergene

Der gemmer sig både idylliske byer og haver, udfordrende terræn samt smukke udsigter i De Franske Alper. I kan udforske alperne på cykel, hesteryg eller gåben, og der er mange smukke ruter med forskellig sværhedsgrad, om man vil være søndagsbilist eller Tour de France-rytter. På toppen af Col de Joux Plane får I en fantastisk udsigt over De Franske Alper og ikke mindst Mont Blanc, og hvorend I kigger hen, ser I bjerge i horisonten, mens I er omgivet af bjældende koklokker, fransk fauna og idyl. 

Adrenalinfyldte aktiviteter

Adrenalinfyldte aktiviteter

I De Franske Alper kan I udfordre jer selv med vilde aktiviteter på land, i vand og i luften. I kan cykle op ad stejle bjergveje, prøve kræfter af med riverrafting og canyoning, samt klatre, paraglide og mange andre adrenalinfyldte aktiviteter. Alt dette kan I gøre, mens I nyder det fantastiske franske alpelandskab. I vender selvfølgelig hjem til afslapning og hygge med familien i den skønne feriebolig!

Besøg franske storbyer

Besøg franske storbyer

I storbyer som Grenoble, Genève og Lyon får I kulturelle, historiske og kulinariske oplevelser med mulighed for at shoppe amok. I den tredjestørste by i Frankrig, Lyon, kan I opleve smukke, gamle kvarterer, historiske bygninger eller gå på opdagelse på de mange museer og spise jer mætte i fransk cuisine. I Genève kan I sejle på søen Geneva og besøge byens smukke parker, hvor I i Grenoble kan tage til naturparken Parc Naturel Regional du Vercors.