Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Languedoc - Roussillon

Lækker ferie i franske Languedoc-Roussillon
Besøg den franske by Montpellier
Badestrande ud til Middelhavet
Naturoplevelser og vinområder
Ferielejligheder med god beliggenhed
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder for hele familien ved Languedoc-Roussillon

I Languedoc-Roussillon får I mulighed for at gå på opdagelse i den smukkeste franske natur og kombinere det med storbyoplevelser, unik fransk gastronomi og de bedste badestrande langs den sydøstfranske kyst ud til Middelhavets dejlige badevand. Der er masser af plads til afslapning, og den hyggelige atmosfære får jer let til at føle jer hjemme i de franske omgivelser. I kan tage turen til Languedoc-Roussillon både med kør-selv og fly, alt efter hvad der passer til lige jeres behov. Ring gerne til os på telefon 70 15 41 41 og hør nærmere om din næste rejse. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Languedoc - Roussillon

Dejlige ferielejligheder ved stranden

Dejlige ferielejligheder ved stranden

I den sydøstfranske provins Languedoc-Roussillon finder I et stort udbud af dejlige ferielejligheder, hvor I kan vælge at holde jeres ferie. Ferielejlighederne har gode faciliteter med pool og fantastisk beliggenhed med kort afstand til strand. Ferielejlighederne er det oplagte sted at holde ferie, hvis I vil have både badeferie, kulturelle storbyer og naturoplevelser i ét. Find flere informationer om ferielejlighederne i Languedoc-Roussillon her på hjemmesiden og bliv meget klogere på den perfekte ferielejlighed for jeres ferie i Frankrig.

Børnevenlige sandstrande

Børnevenlige sandstrande

Med gennemsnitligt 300 solskinsdage om året er Languedoc den oplagte destination, hvis det er sol og sommer, man søger. Middelhavskysten lægger op til lange dage ved de familievenlige strande, hvor vandet langsomt bliver dybere. Hvis man hellere vil køles ned i poolen, er der også rig mulighed for det. 

Langs provinsens knap 250 kilometer lange kystrækning finder I de dejligste sandstrande ud til Middelhavet. Strandene har det fineste, bløde og gyldne sand og er perfekte for en ferie ved kysten. Nogle strande er naturlige og ligger i naturskønne områder, mens andre er menneskeskabte og ligger tættere på byer, som storbyen Montpellier. Fælles for strandene er de mange muligheder med både restauranter, bådudlejning og oplevelser langs vandkanten.    

Besøg den unikke storby Montpellier

Besøg den unikke storby Montpellier

I kan tage til den franske storby Montpellier og opleve ægte storbystemning med arkitektoniske bygningsværker, spændende kunstmuseer, blomstrende haver og ikke mindst den storslået Sankt Clement Aquadukt, som med sin arkitektoniske stil fortæller byens historie. Gå en tur langs strandpromenade og nyd franske delikatesser på en af de mange hyggelige fortovsrestauranter, som I finder overalt i den smukke og kulturelle storby. 

Fascinerende natur med bjerge og frodige vinmarker

Fascinerende natur med bjerge og frodige vinmarker

Vil I opleve den smukke franske natur i Languedocprovinsen, kan I vandre i bjergene eller tage på udflugt til en af de mange naturparker. Landskabet er meget smukt og indbyder til ture ud i det fri. I vil blandt andet blive mødt af de store vinmarker, som pryder de frodige områder over meget store arealer. Disse populære vine har gjort Sydfrankrig til et af de mest populære vinområder og dertil verdens største med både mulighed for at tage på vinruter og til vinsmagning i utrolige omgivelser.   

Uforglemmelige smagsoplevelser

Uforglemmelige smagsoplevelser

En af årsagerne til at folk valfarter til det franske, er blandt andet deres berømte ry for at lave overdådig spise. Franskmændene har siden 1600-tallet stået bag nogle af de mest verdenskendte retter, der i dag bliver spist overalt i den vestlige verden. I den lette ende er blandt andet croissanter og baguettes, mens der i den lidt tungere ende er foie gras, soufflé og coq au vin. Det franske køkken kan sammenlignes med blandt andet det kinesiske og tyrkiske køkken på baggrund af dets variation. Hvis man har mod på at prøve noget helt anderledes og noget, som repræsenterer det franske køkken, kan man også smage enten frølår eller snegle, som også er nogle meget eftertragtede og delikate retter kendt fra det franske køkken. I dessertkøkkenet kan man sætte tænderne i uimodståelige retter som crème brûlée eller crêpes.