Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Loire-Atlantique

Naturskøn region med hyggelige udendørsaktiviteter
Ferielejligheder beliggende i hyggelige områder
Charmerende landsbyer og historiske storbyer
Smagfulde oste og kvalitetsvine
Smuk natur i Loires skove
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Loire-Atlantique

Loiredalen må med det enestående, bakkede landskab, betegnes som ét af de smukkeste steder i Frankrig. Her snor Loirefloden sig fredeligt forbi vinmarker, unikke franske slotte og hyggelige små byer. Loire er det ultimative feriested og et paradis for vinelskere, da der ikke er langt mellem vingårdene, hvor bønderne byder på smagsprøver. Loire er også kendt for at tilbyde et væld af aktivitetsmuligheder, hvor cykelture i det fri eller sejle i kanoer ned ad floden er en hyggelig aktivitet for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Loire-Atlantique

Fordelen ved en ferielejlighed i Loire

Fordelen ved en ferielejlighed i Loire

Det kan være svært at vælge blandt de mange boligtyper, der tilbydes rundt omkring i Frankrig. Ønsker I at kunne være jer selv, den fulde frihed til at tilrettelægge jeres ferie som I drømmer om og privatliv i skønne omgivelser, er en ferielejlighed i Loire det ideelle valg til at opleve området. Med en ferielejlighed kan I vælge at kokkerere aftenens middag hjemme i afslappende rammer eller tage ud og besøge de omkringliggende seværdigheder lige, når I ønsker. I kan finde og bestille jeres foretrukne ferielejlighed online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Oplev Loires charmerende byer

Oplev Loires charmerende byer

I Loire er der både de små idylliske landsbyer, man bør opleve og de lidt større prangende byer, som vil berige jer med flotte bygninger og historie. Besøg f.eks. Chartres som er beliggende 90 km fra Paris, hvor I bør se den store katedral, som betragtes som den bedst bevarede gotiske kirke i Frankrig. Den var bl.a. én af de første, der blev optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste. I kan også besøge Frankrigs gamle politiske hovedstad, Tours, hvor floderne Loire og Cher krydser hinanden. Ønsker I at besøge en intim og charmerende by, bør I tage til Pierrefittet sur Sauldre, hvor I for alvor har mulighed for at opleve det franske landliv. Her tilbyder vi endda ferielejligheder, hvor I kan finde skovområder, mange gode cykelstier og ikke mindst de mange slotte som regionen er kendt for.

Mad og drikke

Mad og drikke

Som enhver anden fransk region er Loire rig på kulinariske oplevelser. Rejser I til Loire, må I ikke snyde jer selv for regionens smagsfulde oste, hvor særligt deres friske gedeost fra området La Vendée er uovertruffen. Er I til vin, er Loire det rette feriested! Val de Loire er Frankrigs tredjestørste vinproducent, hvor vinene bliver karakteriseret som yderst friske og livlige. Følger I Loire-floden, kan I se de smukke vinmarker langs floden. De mest kendte vine i området er Anjou, Muscadet og Sancerre, som I kan spørge om på restauranten eller købe med hjem og nyde et glas i ferielejligheden.