Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Normandiet

Smuk natur og historiske seværdigheder
Betagende klitter, tidevand og badebyer
Rig på historiske seværdigheder
Ferielejligheder omgivet af skøn natur
Store, brede sandstrande
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Normandiet

Normandiet er blandt de mest elskede områder i Frankrig på grund af regionens smukke natur, mange seværdigheder, samt de mange hyggelige byer, man finder i det nordfranske. Normandiet er et sandt mekka for historieelskere. I området kan man både enten gå i gallernes fodspor, opleve det enestående Bayeux tapet, stifte bekendtskab med Jeanne d´Arc eller genopleve de Allieredes landgang under 2. verdenskrig. Normandiets fantastiske natur danner rammerne for alle disse oplevelser, ligesom at kyststrækningen også er et fantastisk badeland med dejlige brede sandstrande. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Normandiet

Ferielejligheder omgivet af smuk natur

Ferielejligheder omgivet af smuk natur

Ved at bo i ferielejlighed oplever i friheden til selv at sætte dagsordnen. I er ikke bundet af bestemte tider, og det står jer frit for at opleve alt, hvad Normandiet har at byde på i jeres eget tempo. Ønsker I en ferie i typisk normannisk stil samt beliggenhed tæt på stranden, skal I besøge feriestedet Green Panorama i Cabourg. Ønsker I at opleve en berømt badeby, hvor selv pariserne tager hen, når de skal væk fra storbyen, så foreslår vi feriestedet Du Golf i Deuville. Her findes der masser af aktiviteter til hele familien. Hvis rolige omgivelser og historisk placering er vigtige elementer for jeres næste ferie, forslår vi ferielejlighederne hos Omaha Beach. Bestil den ferielejlighed der passer bedst til jer online på hjemmesiden eller kontakt vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Normandiets historie

Normandiets historie

Elsker man historiske begivenheder og seværdigheder er man kommet til det rette sted. Med en baggrundshistorie både fra vikingetiden og den berømte D-dag under 2 verdenskrig indeholder Normandiet masser af historiske levn fra fortiden, der er værd at udforske. Hvis I besøger Overlord Museum. som ligger langs D-dags kysten, finder I mange objekter fra krigen. I Byen Colleville-sur-Mer kan I besøge den amerikanske kirkegård, som er den mest kendte og imponerende grundet de mange hvide marmorkors, der står symmetrisk på ræd og række og ved punktet mellem Omaha og Gold strandene, finder man det berømte Batteri Longues-sur-Mer, hvor der i juni 1944 blev smidt over 1500 tons bomber over området. En anden historisk seværdighed er klippeøen Mont Saint-Michel. Klosteret på øen havde en stor strategisk betydning for romernes styring af Gallien og er nu blevet et populært turistmål der kan besøges via en letbro.

Kunst og kultur

Kunst og kultur

Normandiet er kendt for deres kultur og kunst. I et museum i Bayeux finder I et af de mest imponerende broderier med mere end 900 år på bagen og med en forbløffende længde på hele 70 meter - det såkaldte Bayeux-tapet. Normandiet anses for at være impressionismens vugge. Det var ikke kun i Giverny, stedet hvor Claude Monet skabte nogle af sine mest kendte værker, men også de normanniske landskabe, klippekyster i Etretat, de særprægede strande og katedralen i Rouen, der tiltrak de mange kunstnere, og som i dag er turistmål for kunst- og naturelskere.

Gastronomiens land

Gastronomiens land

Når I bor i ferielejlighed i Normandiet, har I masser af muligheder for at opleve det normanniske køkken - her får I lækkert, lokalt og varieret mad. Med over 300 forskellige æblesorter, er Normandiet især kendt for æblecider, calvados og æbletærter. Får ordene Camembert, Livarot og Neufchatel en klokke til at ringe, så er det værd at nævne, at det er i Normandiet, hvor disse verdenskendte oste bliver produceret. Med en kystlinje på over 600 km. finder man alt godt fra Atlanterhavet - især østers og kammuslinger står på menukortet. Fordyb jer i den skønne mad på en restaurant eller besøg de spændende madfestivaler.