Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Feriebolig Paris området

Europas mest romantiske storby
Romantisk storby
Verdensberømte serværdigheder
Skønne ferielejligheder
Gastronomi på højt plan
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Parisområdet

Besøg romantiske Paris i en af vores ferielejligheder, hvor der er rig mulig for udforske byen og dens mange historiske og kulturelle seværdigheder. Her kan I opleve verdenskendte attraktioner som Notre Dame, Paris´varetegn, Eiffeltårnet, eller Napoleons Triumfbue. Den romantiske stemning kan især opleves i latinerkvarteret, der ligger i gåafstand fra Notre Dame. Paris inviterer til lange gåture langs Seinen, shopping på boulevarderne og hyggelige cafébesøg. Lige uden for Paris, finder man Disneyland® Paris, som er Europas største og mest populære forlystelsespark, der byder på fortryllende og unikke oplevelser i de mange forlystelser og attraktioner, Disney-parader og Disney-shows med alle de kendte og elskede Disney figurer. Læs mere
Læs mere
Luk
Ferieboliger - Paris området

Læs mere om Paris området

Ferielejligheder i Paris

Ferielejligheder i Paris

Ferielejligheder i Paris er en ideel mulighed for jer, som ønsker selv at bestemme ferie-tempoet. Her har I friheden til at tilrettelægge hvornår I vil hvad på ferien og er ikke bundet af faste spisetider, hvilket giver et godt grundlag for at besøge de mange restauranter i Paris og nyde godt af den franske mad. Hvis I ønsker ferielejlighed med central beliggenhed tilbyder vi feriestederne Buttes Chaumont og Porte de Versailles. Hvis I derimod ønsker en ferielejlighed i nærheden af Disneyland® Paris kan vi her tilbyde feriestedet Val d'Europe. Find og bestil den ferielejlighed der passer bedst til jer online her på siden eller kontakt vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Seværdigheder og kulturhistorie

Seværdigheder og kulturhistorie

Paris har et stort udvalg af historiske seværdigheder. Varetegnet for Paris er selvfølgelig det fantastiske bygningsværk, Eiffeltårnet, der giver en utrolig flot udsigt over byen. Notre Dame der ligger i hjertet af Paris, er en af verdens mest berømte bygninger og bestemt et besøg værd. På Place Charles de Gaulle finder i Napeloens hædersgave til sine soldater, den historiske Triumfbue. Tag et smut forbi gaden Rue de Rivoli, her finder I den forvandlede fæstning Louvre, der i dag fungerer som et kolossalt museum hvor man blandt andet kan se det berømte maleri Mona Lisa.

Et sandt shoppingmekka

Et sandt shoppingmekka

Fra de små special-butikker til boulevardernes stormagasiner, gør storbyen Paris til et sandt shoppingmekka. Besøg Champs-Elysées der indeholder et hav af forskellige forretninger, lavpris-restauranter og shoppingcentre. Er I mere til de kendte mærker som Gucci, Chanel og Louis Vuitton er der Avenue Montaigne, I skal tage et smut forbi. Ønsker I spændende og kreative butikker foreslår vi, at besøge gaderne omkring Les Halles og i Le Marais kvarteret -  her finder I noget for enhver smag.

Gastronomi

Gastronomi

Frankrig er velkendt verden over for deres gastronomi og her er Paris ingen undtagelse. Lækre vine, Michelin restauranter, gamle og autentiske brasserier hvor østers, løgsuppe, and i gélé og creme brulée ofte er på menukortet er nøgleordene for gastronomiske oplevelser i Paris. Prøv også de mange hyggelige caféer og restauranter i det kunstneriske Montmartre området, hvor der venter jer smagsprøver på lækre lokale delikatesser.