Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Pikardiet

Smuk natur og børnevenlige oplevelser
Smuk kyststrækning
Aktiviteter for store og små
Udsøgte retter og vine
Rumlige og hyggelige ferielejligheder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Pikardiet

Pikardiet er beliggende i det nordlige Frankrig, som er kendt for sine mangfoldige landskaber, fascinerende gotiske katedraler, betagende slotte, brede sandstrande ved Atlanterhavskysten og en imponerende historie. Udforsk de smukke kyster, oplev de høje klipper og nyd de skønne, gyldne strande. Inde i landet finder I store skove, flotte vandløb og et væld af frugtplantager, som er ideel for lange vandreture. Med en ferie til Pikardiet vil der være oplevelser for hele familien, og med en ferielejlighed har I rig mulighed for at nyde hinandens selskab i mere private og afslappende rammer. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Pikardiet

Hold familieferien i en ferielejlighed

Hold familieferien i en ferielejlighed

En ferie til Pikardiet giver jer den perfekte kombination af sjove sportsaktiviteter, afslapning i smukke og idylliske omgivelser og kulturelle oplevelser i regionens historiske byer. Ønsker I at rejse til Pikardiet, er en ferielejlighed til optimale valg. I kan nemt skræddersy jeres ferie præcis, som I ønsker, når I bor i en ferielejlighed. Friferie tilbyder skønne ferielejligheder i hele Frankrig. I kan finde jeres favorit online her på siden eller ved at kontakte vores kompetente ferierådgivere på tlf. 7015 4141, som sidder klar med gode råd og tips.
Attraktioner i Pikardiet

Attraktioner i Pikardiet

Pikardiet er et fantastisk rejsemål for hele familien med sine alsidige seværdigheder i regionen. I kan f.eks. besøge Astériz-parken i Plailly, hvor I kan komme helt tæt på Asterix og Obelix, som er den perfekte aktivitet for familiens mindste og barnlige sjæle. Ønsker I at besøge regionens historiske skatte, bør I opleve Somme-dalen, hvor I kan få indsigt i 1. verdenskrig. I kan også besøge to af de smukke slotte i Pikardiet, hvor I kan se dygtige hesteryttere og deres heste kæmpe om historiske trofæer. Ønsker I lidt byliv, kan I tage til Aisne, Oise eller Somme, og hvis I gerne vil udforske de mindre og måske mere idylliske byer er der Amiens, Noyon og Soissons.

Mad og drikke i Pikardiet

Mad og drikke i Pikardiet

Som enhver anden fransk region er der kulinariske oplevelser i vente, hvis I drager til Pikardiet. Regionen er kendt for sin kvalitetsvine og champagner, som siges at være nogle af verdens bedste. Vinmarkerne er et smukt syn, og I kan eventuelt køre forbi en vingård og komme helt tæt på produktionen af de dyrebare druer. Med en ferielejlighed kan I nemt købe friske, lokale råvarer og kokkerere aftenens middag hjemme, så I kan nyde maden i helt private rammer. I bør f.eks. prøve regionens delikate ret, som er pandekager med champignon, ost, skinke og creme fraiche.