Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Provence

Ro og hygge i smukke omgivelser
Historie, kunst og kultur
Smukke lavendelmarker
Hyggelige middelalder byer
Dejlig vin og mad
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Provence

Provence er en historisk provins i det sydøstlige Frankrig, og er omgivet af smukke farver og bjergrig natur. Her er mange solskinstimer og mange historiske seværdigheder at se. Vin, oliven og lavendel danner kulisse for en vifte af bemærkelsesværdige landsbyer. Ud over charmerende landsbyer byder området også på udfordringer for hele familien, tag på river rafting eller mountainbike tur. I finder en magisk ro og lys i denne provins, og lavendelmarkernes lilla farve er ikke til at overse. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Provence

Inkvartering i Provence

Inkvartering i Provence

I Provence tilbyder vi ferielejligheder, som er omgivet af en smuk udsigt til diverse bjergkæder og en placering midt imellem skønne lavendelmarker. Feriestederne har alle rumlige, store og lyse lejligheder med dertilhørende poolområde. De er alle beliggende tæt på hyggelige byer og danner rammen om en afslappende og hyggelig ferie, fuld af ægte franske oplevelser.

Oplevelser og seværdigheder

Oplevelser og seværdigheder

Besøg Frankrigs svar på Grand Canyon - Verdon slugterne, hvor der er mulighed for rafting. Her løber en smuk flod ned i en dyb slugt og igennem klipper og sving. Oplev Vincent van Goghs by - Arles, som er en smuk by, der ikke bare har udstillinger med kunstneren, men også historiske bygninger. Besøge også pavebyen - Avignon, som ligger ved Rhöne-floden og er fyldt med historie, gode caféer og Pavepaladset. I området ved foden af bjerget - Mont Ventoux, finder I de berømte lavendelmarker. 

Lidt godt til ganen

Lidt godt til ganen

Køkkenet i Provence er kendt som ”Solens Køkken” og tilbereder både god hverdagsmad samt finere gourmetmad. Maden er præget af krydret smag med hvidløg og friske krydderurter samt tomater, oliven, aubergine og citron. I bør prøve: Bouillabaisse (fiskesuppe), aïoli, grøntsagsgratin, perlehøne, ratatouille, snegle og oliventapenade. Nyd det gode måltid mad med en af povinsens vine: Côtes du Rhône, Chateauneuf-du-Pape eller Gigonoles.