Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Sydvest Frankrig

Alt i en ferie i Sydvestfrankrig
Fantastiske naturoplevelser
Strande med bademulighed
Besøg bla. den kendte by Bordeaux
Fransk gastronomi og vin
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Sydvestfrankrig

I Sydvestfrankrig får I både de bedste ferielejligheder, smuk natur, hvide sandstrande med bademuligheder og franske byer med kultur og historie. I finder det hele i Sydvestfrankrig og får en masse oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydvest Frankrig

De sydvestfranske ferielejligheder

De sydvestfranske ferielejligheder

Tag på en rejse til Sydvestfrankrig og hold ferie i en ferielejlighed tæt på spændende storbyer, gastronomiske glæder og nydelig natur. Kendetegnet ved ferielejlighederne er fantastisk beliggenhed, gode faciliteter og trygge rammer for jeres ferie i Frankrig. Find jeres ferielejlighed her på siden og bliv meget klogere på ferielejlighederne og de omkringliggende seværdigheder og muligheder. I kan også kontakte os på tlf. 7015 4141, hvis I vil vide mere.   


Tag ud i naturen

Tag ud i naturen

I den regionale naturpark Landes de Gascogne venter jer et stort område med floder, heder og sandaflejringer i et unikt og fladt terræn. Her kan I tage i skoven og udforske dyre- og planteliv, tage på oplevelsesrige ture i landskabet eller bade i Atlanterhavets blå bølger fra den lange kyststrækning med brede, hvide sandstrande. Dette er et udsøgt sted at bade blandt rå klippevægge og med smuk udsigt, og I skal tage forbi de smukke Pilat-klitter, som er et helt fantastisk syn.     

Oplevelser i Sydvestfrankrig

Oplevelser i Sydvestfrankrig

Sydvestfrankrig er stedet, hvor én af verdens vigtigste vinregioner, Bordeaux, har tilholdssted. Bordeaux by bærer tydeligt præg af den populære vin, hvor indbyggerne er vinspecialister, landskabet  præget af grønne vinmarker og gastronomien tilsat vin. I kan tage på vinruter i distriktet og opleve de smagfulde dråber på de hyggelige vingårde og slotte. På ruterne oplever I den franske natur og besøger de romantiske og historiske middelalderbyer Bordeaux, Toulouse og Bayonne. 

Byer at besøge

Byer at besøge

Udover de populære vinbyer skal I besøge hovedbyen Bergerac, som er en smuk, historisk by i Dordognedalen, hvor I kan opleve mange seværdigheder og nyde god spise. Gå en tur langs havnefronten, besøg  Nôtre Dame kirken i den charmerende, gamle bydel og spise de lækre trøfler fra området til et godt glas vin. I Lot-området venter byen Cahors på jer med en meget smuk og oplevelsesrig by fra middelalderen. Byen ligger smukt på en halvø i Lot-floden, og I kommer ikke uden om at skulle se Pont Valentré, som er en gammel befæstet bro med tre tårne og byens varetegn.