Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Gelderland

Gelderland vil vække glæde
Gode oplevelser til børnene
Byer med kultur og shopping
Smuk natur og nationalparker
Ferieboliger tæt på attraktioner
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Gelderland i Holland

Gelderland er det største område i Holland og har så meget at tilbyde sin feriegæster. Så hop op på cyklen, snør vandrestøvlerne og sæt kursen mod Gelderlands mange attraktioner, der helt sikkert vil imponere. I vil både finde den smukkeste natur, hyggeligste byer og gode oplevelser med børn. Fra jeres feriebolig kommer I let til alle destinationerne, og I bor midt i naturen, hvor I finder ro, plads og god tid til nærvær med familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Gelderland

Feriebolig med alsidige oplevelser

Feriebolig med alsidige oplevelser

Hvis din familie drømmer om en ferie, der både har mange muligheder og alsidige oplevelser, så er Gelderland i Holland lige noget for jer. Ude i naturen kan I finde ro og fred med god plads til at udforske Gelderland på bedste vis. Alle ferieboligerne ligger midt i naturen, så I skal bare åbne døren, så alle oplevelserne kan komme inden for. Foruden en masse skøn natur, så kan I også se frem til at besøge hyggelige byer med gode shoppingmuligheder og spisesteder.

Gelderland består af 4 unikke områder

Gelderland består af 4 unikke områder

Gelderland består af fire meget forskellige områder, hvor der er noget til alle. I Veluwe kan I opleve fantastisk smukke landskaber, hvor særligt en tur i nationalparken Veluwezoom vil imponere. Herudover er de to historiske byer Arnhem og Nijmegen et frisk pust med både deres kultur og moderne byliv. Vil I hellere se på arkitektur, så er de mange slotte og borge i Achterhoek oplagt. Endelig er der Rivierenland, Flodernes land, hvor I kan sejle på de mange floder, der snor sig igennem landskabet.

Disse byer skal I besøge i Gelderland

Disse byer skal I besøge i Gelderland

Ud over Arnhem og Nijmegen så kan I også opleve Apeldoorn, der er omgivet af smuk natur. I Apeldoorn kan I se det tidligere kongelige resident Het Loo Palace, besøge den populære abe-zoo Apenheul eller nyde den gode stemning og de friske råvarer på markedspladsen. Deventer er en anden fantastisk by, hvor I kan shoppe og tage på café og restaurant. I byen er der mange spændende og flotte monumenter, som for eksempel St. Lebuinus Kirke.  

Den bedste familieferie i Holland

Den bedste familieferie i Holland

Der er noget til hele familien, når I holder ferie i Gelderland, uanset om det skal være i den friske natur eller i en sjov forlystelsespark. Tag i Burgers' Zoo og kom verden rundt i Hollands største zoologiske have. I kan også få et sus i maven i Julianatoren med mere end 60 forlystelser. Vil I være mere kulturelle, så kan I smutte forbi nationalparken De Hoge Veluwe, som Kröller-Müller Museum og Vincent van Gogh har ladet sig inspirere af.