Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Sydholland

Dejlig ferie for hele familien
Besøg den spændende by Rotterdam
Oplev det årlige karneval i Maastricht
Tag en sejltur i kanalerne i Den Bosch
Smag en ny øl i byen Breda
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Sydholland

Når I besøger Sydholland venter masser spændende og sjove oplevelser! Dyk ned i historie og kultur eller bliv blæst bagover af kulinariske oplevelser. Er I til storby kan I besøge Rotterdam, Haag, Maastricht, Middelburg og Eindhoven. I byerne venter storslået arkitektur, smukke kirker og flotte katedraler. Oplev den idylliske natur og gå ikke glip af Hollands ikoniske møller, broer og kanaler. Book feriebolig i Sydholland og vær tæt på både by, natur og strand. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydholland

Ferieboliger med perfekte rammer

Ferieboliger med perfekte rammer

Hos Friferie har vi et bredt udvalg af ferieboliger, som gør, at I kan være sikre på, at vi har en bolig, der passer perfekt til jer! Bestil feriebolig med beliggenheder i rolige og smukke landskaber, tættere på by eller i nærheden af strand. Bestil feriebolig i det sydlige Holland her på siden eller hvis i har spørgsmål, sidder vores dygtige feriekonsulenter klar til at hjælpe på telefon 7015 4141. 

Besøg ikonisk Rotterdam

Besøg ikonisk Rotterdam

Er I til storbyliv og mangfoldighed, er Rotterdam bestemt et besøg værd. Besøg byens havn, der tidligere har været verdens største, eller gå en tur gennem byen og oplev fantastisk arkitektur og kunst. Den moderne og dynamiske storby huser over 150 nationaliteter, som sikrer masser spændende kultur. 

Kunstinteresserede vil med garanti få en masse ud af byens varierede moderne, klassiske og provokerende kunst. Rotterdam er et mekka for trendsættere som ofte præger bybilledet med nye og spændende tendenser. 

12 km sandstrande

12 km sandstrande

Besøger I Holland om sommeren, kan I også besøge gode strande i Sydholland. En favorit er de mere end 12 kilometer sandstrande ved Noordwijk. Her omringes brede, hvide sandstrande af bløde klitter og og væld blomstermarker. På strandene er der både plads til afslapning, leg og vandplask for hele familien. Fra stranden kan familiens aktive forsøge at lære at kite-surfe. Langs hele stranden er brusere til rådighed, så I kan skylle saltvand og sand af, efter en dejlig dag på stranden.  

Tropiske fornemmelser i Sydlige Holland

Tropiske fornemmelser i Sydlige Holland

Pak trygt badetøj og dykkerbriller når I tager til Sydholland - også når vejret udenfor ikke leder tankerne på troperne. Hos Friferie kan I nemlig også bestille badelande i Sydholland, så alle familiens vandhunde kan blive sluppet løs. Selvom vejret udenfor måske ikke er tropisk, sørger badelandende for, at palmer, lune pools og højt til loftet, får jer I den rette feriestemning. Giv børnene et par dage med masser vandplask, rutsjebaner og meget mere i badeland i Sydholland