Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Comosøen

Én af Italiens smukkeste søer
Sjove vandsportsaktiviteter
Nyd den smukke by, Como
Dagstur til modehovedstaden Milano
Skønne bademuligheder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder ved Comosøen

Comosøen er en meget populær turistattraktion med mange kunstneriske og kulturelle perler. Villaer og paladser, som Villa Olmo, Villa Serbelloni og Villa Carlotta er eksempler på, hvor der i dag er åbent for besøg. Der er mange berømtheder, der har eller har haft deres hjem ved ​​Comosøens bred. Comosøen betragtes nemlig af mange som en af ​​de smukkeste søer i Italien med sin blå flade, grønne bjergskråninger, omkringliggende hvide villaer og rolige atmosfære! Besøg Comosøen på bedste vis fra en ferielejlighed for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Comosøen

Læs mere om ferielejligheder ved Comosøen her...

Læs mere om ferielejligheder ved Comosøen her...

Drømmer I om en ferie, hvor I kan koble helt af i rolige omgivelser, er en ferielejlighed ved Comosøen helt ideel! Søen emmer af fred og idyl, hvor de små byer, det milde vejr og naturskønheden tiltrækker en bred skare af ferierejsende. I kan finde og bestille netop den ferielejlighed, der falder i jeres smag, online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Comosøens små charmerende byer

Comosøens små charmerende byer

Pognana Lario er en lille landsby, der ligger ved Comosøens maleriske bred, som Friferie har ferielejligheder i. Byen er et meget besøgt sted om sommeren, og den ligger ca. 300 meter over havets overflade, hvor der er en blændende udsigt over søen. I kan besøge den lille fiskerby, Varenna, som er placeret på søens østbred, hvor der er skønne bademuligheder, charmerende restauranter og en spektakulær udsigt over bjergene og de omkringliggende byer. I kan også besøge feriebyen Menaggio, som har ideelle forhold til vandsport og kitesurfing. Byen sprudler af liv ved søpromenaden og på de mange barer og restauranter på Piazza Garibaldi.

Dejlig badeferie

Dejlig badeferie

Comosøens bredder indbyder til en skøn badeferie, hvor I kan nyde den romantiske udsigt til de omkringliggende bjerge. På den nordlige side er der gode badestrande i Domaso ved La Punta og Dongo, som er de få af Comosøens kunstige sandstrande. Beliggende i sydøst ved Lierna er der en hyggelig strand. 

Søen egner sig både til badning ved lækre strandstrækninger, vandsport og idylliske sejlture. Tremezzo, Cadenabbia og Varenna er blandt de områder, som råder over nogle fine badestrande, hvor der er plads til solbadning, vandleg og svømning. Især søens vestbred egner sig godt til vandsport og aktiviteter, hvor bl.a. Domaso er et populært sted for windsurfing, sejlsport og vandski. 

Lokale specialiteter og udsøgte retter

Lokale specialiteter og udsøgte retter

Italien er hjemstedet for de lækreste pizzaer og velsmagende hjemmelavet pasta, som naturligvis også er en indgroet del af madkulturen i Como-området. Derudover benytter de lokale restauranter sig af frisk fisk fra søen og lokale råvarer til at tilberede udsøgte, italienske fiskeretter, hvor du bl.a. kan få serveret lækre fiskesupper, risotto med fisk, italiensk sild og ørred. Selvom Comosøen er blevet en populær feriedestination, har de lokale restauranter formået at bevare traditionelle, kvalitetsrige og friske retter, så man får en autentisk oplevelse af områdets skønne madkultur.