Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Rom og omegn

Perfekt blanding af bade- og storbyferie
Exceptionelle seværdigheder i Rom
Dejlige badestrande
Eminente klassikere fra det italienske køkken
Hyggelige ferielejligheder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Romområdet

Ønsker I at kombinere storbyferie med afslapning, er en ferielejlighed i Romområdet helt ideel. Området midt i Italien med Rom, som den helt store attraktion, hedder Lazio. Lazio er beriget med smuk natur, en dejlig kyststrækning med en række hyggelige feriebyer og naturligvis det storslåede Rom, som er spækket med interessante seværdigheder, historiske bygninger og en hyggelig atmosfære. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Rom og omegn

Læs mere om ferielejligheder i Romområdet her...

Læs mere om ferielejligheder i Romområdet her...

Med en sommerferie til Lazio vil I kunne glæde jer til spændende attraktioner, et pulserende byliv og afslappende timer på stranden. Friferie har en bred vifte af rumlige ferielejligheder i Romområdet, så I kan finde lige netop den ferielejlighed, der passer til jeres families ønsker og behov. Find og bestil jeres favorit online her på siden eller via vores dygtige og hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141 for vejledende råd.
Besøg det pragtfulde Rom

Besøg det pragtfulde Rom

Hvis ferien går til Lazio, er Rom et must! Denne enestående hovedstad er rig på store oplevelser, som hele familien vil finde interessant. Se det imponerende Colosseum, hvor gladiatorernes kampe er blevet slået, besøg pavens hjem i Vatikanet eller de eksklusive butikker og udsøgte restauranter ved området ved den spanske trappe. Friferies ferielejligheder i området ligger ikke langt fra Rom, som gør det let for jer at bruge nogle af feriens dage i den fantastiske storby.

Børnevenlige badestrande

Børnevenlige badestrande

Blot 20 km fra Rom, når I kysten, som er særlig populær blandt børnefamilier grundet sit aktivitetsrige strandliv, hyggelige feriebyer og rolige badevand. Den mest berømte badestrand er Lido di Ostia, som har mørkt groft vulkansand, som er spækket med parasoller. Kører I længere mod syd fra Rom, når I gyldne sandstrande uden støjende mylder og turister i samme grad. I kan også besøge badebyerne Nettuno og Terracina, som har skønne strande og idylliske middelaldercentre.
Gastronomiske forkælelser

Gastronomiske forkælelser

Det italienske køkken er med sin simplicitet elsket af både store og små, hvor I kan få lov at smage pizza, lasagne og alverdens pastaretter lavet på ægte italiensk manér. I kan fra en ferielejlighed let selv kokkerere aftenens middag og spise hjemme i afslappende og mere private rammer, hvor hvis I vil ud at spise, er det som i resten af Sydeuropa, normalt at italienerne tager ud og spiser kl. 21-22. I det italienske køkken bliver der i høj grad gjort brug af friske tomater, duftende basilikum, olivenolie og parmesan til at fuldende deres smagsfulde retter.